Reply To: Egipatska vojska svrgnula Mursija

#17049

Anonimno

Šerijat post=12350 wrote: Prvo draga braćo u Bosni nema sejhova.Nusro ima znanja ko i (Hajro,Arif Oruc,…)Ako bi birao sejha medju njima onda je to dr Safet Kuduzovic zato sto je hf. Kurana,hafiz Buharijine zbirke,i to je bio Allah s.w.t najbolje zna Jusuf Barcic rhm zato sto je bio hfz. i zato sto je bio stvarno u dawi poseban.A zbog takvog odnosa sto se tice udaje i zenidbe prema nama,kao da smo rafidije nek Allah azze we dzelle presudi.Nusret je rek'o za sejha selefa Huwejnija da dodje u Maocu da mu on spocita pravila fikha,stvarno ja sam se prijatno nasmij'o ovo kad sam cuo . sejh Huwejni je inace ulema ovog umeta.I on nije sa njim ovaca cuv'o na Majevici pa da ta moze omalovazavat njegovo znanje.Ta ulema za koju ste vi rekli da su ulema taguta,spocitala je greske vladara Mursija,nije ga protekfirila.

Da znaš da ne uspjevaš sakriti svoju zlonamjernost.
Prvo,Nusret nije nikakav Nusro,niti ga iko tako zove niti si ti njegov bliski prijatelj da ga zoveš odmilja.Šta želiš sa tim iskrivljavanjem njegovog imena?
Jesi li ti čuo da je to šejh rekao za Huvejnija ili je to jedna od vaših akika u kojoj umjesto ražnja uglavnom jedete daije poput Nusreta,Idrisa itd.?
Nisi ni ti čuvao ovce sa Nusretom a omalovažavaš njegovu ličnnost i znanje.
S obzirom kako si se predstavio ovdje,ja tebi ne bi ni kravu prodao a kamoli kćerku dao za udaju.

Novo na naslovnoj