Reply To: Egipatska vojska svrgnula Mursija

#17029
Admin
Admin
Keymaster

Ko je među prvima čestitao “novom predsjedniku”??? Saudijski kralj Abdullah . . . (okrenulo mi se u stomaku kad sam pročita tekst vezan za ovu čestitku)

A znaš li Jasire, ko je stao na stranu tagutske vojske protiv Mursija? “Selefije” iz partije Nur!!!
Kada smo mi govorili da ljudi ne trebaju izlaziti na glasanje, neki šejhovi koje si ti tako žestoko branio su nas nazivali tekfirovcima i pozivali na glasanje za “selefijsku” partiju Nur.

Ovo što se desilo Mursiju je KOLAPS IDEOLOGIJE IHVANIJA I DANAŠNJIH MURDŽIJA!
Šerijat se nameće, a ne iznosi na glasanje pokvarenjacima, bludnicima, komunistima, ateistima…!
Ko još ovo nije shvatio, taj zaista nije shvatio suštinu menhedža Poslanika sallAllahu alejhi we sellem.

Jadno je i bijedno stanje Ummeta Muhammeda sallallahu alejhi ve alihi ve sellem, nije Mursi bio baš 100% upravu bilo je tu šerijatsko spornih postupaka ali je predstavljao bar tračak nade za braću muslimane u bratskom Misru . .

Ne može se preko harama do halala, Jasire. Mursi se toliko trudio da zadovolji kafire iz opozicije, a dokle ga je to dovelo do toga da su mu i njegovi koalicijski partneri iz partije Nur zabili nož u leđa.
Politika je prljava, demokratija prljava, a neprijatelji islama još prljaviji. Kada sastaviš ovo troje, onda i glupak shvaća da se Šerijat ne može uspostaviti glasačkim listićima, nego onako kako ga je Poslanik sallAllahu alejhi we sellem uspostavio.

Novo na naslovnoj