Reply To: Odg: Abdest, namaz i hidžab u bibliji

Nova naslovna forums Za nemuslimane Dijalog sa nemuslimanima Abdest, namaz i hidžab u bibliji Reply To: Odg: Abdest, namaz i hidžab u bibliji

#11588

Anonimno

VIDIM DA JE BANOVAN. (dok sam pisao) 🙂
Mashallah. Ali cu ipak postaviti sto sam napisao. Pa neka mu stigne do ociju i ociju svih onih koji nas mrze.

@ Mnogobozac.
Ti si jedan najobicniji lazov. Iznosis gnusne lazi na jedinu ispravnu vjeru Islam i Poslanika Muhameda salallahu alejhi we selim bez ikakvih dokaza. Znaci da samo lajes.

Kada bivas pitan za tvoje dokaze zasto i kako vjerujes, navodis citate iz Biblije. E nemoze tako. Tvoja knjiga je lazna i iskrivljena. Prema tome to sto govoris i na sto se pozivas je laz. Da bi nastavili i jedan korak dalje moras da dokazes da je biblija bozija ne izmjenjena rijec i knjiga.
A ne necija lazna nadahnuca puna kontradikcija. U jednom postu sam ti naveo oko ocitih 60 kontradikcija iz tvoje knjige sto govori da vise nije istinita ne iskrivljena bozija rijec. Prema tome, svaki put kada ti citiras nesto iz biblije to nama nista ne znaci.
Ti moras da dokazes da je biblija istinita ne iskrivljena bozija rjec.

Sto se tice tvojih lazi i bezsramnih potvora o sirenju islama macem, pa da vidimo:
Psu cetnicki, citav srednji vijek je poplivan krvlju u ime krscanstva.
Zar nije od tzv. svetog Augustin poznata “cognite intrare” (prisilite ih da se preobrate) bila uzrokom vjekovima neusporedivim krvoprolicima.
Stavise krscani su vise bili muceni i patili od “krscanske civilizacije” u to vrijeme vise nego u pre-krscansko rimskom vladavine ili bilo koje vladavine u istoriji.

Zar nisu milioni muceni i klani u ime krscanstva za vrjeme Arianskih, Donastist i Albigensianskih “hereza-krivovjerja”?

U vremenima Krstaskih pohoda, zar nisu krstasi iz evrope u trenutcima dok su klali milione krcana i muslimana arapa u isto vrijeme govorili: “sve ih zakoljite, Bog ce prepoznati svoje”?

Zar nije dvije trecine krscanske evrope zaklano od strane kriscana u doba i ime reforme i anti reforme ere??

Zar nisu krscani bili odgovorni za 10 miliona nasilno odvedenih afrikanaca pretvorenih u robove koje su kasnije silom prekrstili.

Zar nisu za vrijeme kolonija odneseni (zaklani) preko 20 miliona zivota (tri generacije) domorodaca sjeverne amerike i (pogotovo u ime krsta) srednje i juzne amerike??

U samom 20-om vijeku vi krscani ste ponijeli ratovanje do novih i vecih extrema.
Broj gnusnih ubistava u 20-om vijeku iznosi preko 250 miliona. Od tih, muslimani su odgovorni za manje od 10 miliona.
Gdje su, krscani ili oni sa krscanskom zaledjinom odgovorni za preko 200 miliona ubijenih.
Najvece brojke ubijenih dolaze iz prvog svjetskog (gdje je oko 20 miliona od kojih je najmanje 90% krscana odgovorno) i drugog svjetskog rata
(gdje je oko 90% ubijeno od strane 50% krscana) Vecina ostatka od ukupnog broja ubijenih se desio na dalekom istoku.

Vi krscani morate da svatite da je islamska civilizacija neuporedivo bila manje brutalna u odnosu na krscanski civilizaciju u historiji covjevanstva.
Da li se Holokost koji je odnio 6 miliona (barem i vi tako kazete) zidovskih zivota desio sa Islamskom “pozadinom”???

U samom dvadesetom stoljecu, zapadne i krscanske snage su bile odgovorne za najmanje 20 puta vise ubijenih i zaklanih nego od strane islamskih snaga.
U samom ovom jednom vijeku ste vi krscani odgovorni za daleko vise (od vase strane) ubijenih neko sto je islamski svijet u svojoj historiji postojanja.

U dvadesetom vijeku 1994 g. Ruanda. Zar nismo svjedocili klanje vise od 900 000 stanovnika Ruande cije je stanovnistvo bilo vise od 90% krscansko. Ko ih je zaklao??

Zar niste VI cetnici i ustase u ime krsta pobili preko 300 000 bosnjaka-muslimana gdje ste “sistematski” silovali preko 30 000 zena muslimanki.
U ime krsta.

Prema tome ceto jedan prljavi nemoj da se usudjujes da ista govoris ili poredis ratove ili ubistva od strane Islama sa svojom prljavom nevjerom.
Da vam nije bilo nas jos uvijek biste plivali u kanalizaciji.
Smece jedno krivoslavno. Takvima kao ti svasta bi jos rekao ali bi bio banovan a uzivo bi zavrsio u zatvoru.

Ovoj drugi dio je bio samo da ti se pokaze mada to to znas ali iz svoje neprikoslovene mrznje prema islamu ne zelis da prihvatis, da mi, islam i muslimani tokom kojim smo isli u osvajanjima sabljom imamo jos najmanje 1000 godina da bi vas stigli u vasim zlodjelima.
I na ovo nemas sta vise da kazes genocidni stvore.

Nego da se vratimo na prvi dio.
Trazim od ostalih clanova da se ne spustaju na njegov nivo i da odgovoraju na njegove dnusne lazi. Vec je ispalo i ispada da smo mi u stvari u stalnom nekom stanju pravdanja. Mi nemamo razloga za to.

Neka prvo on dokaze ako hoce da je njegova biblija dokaz kao neizmjenjena rijec bozija, pa cemo onda dalje.
Do tada molim administraciju i moderatore u ime Allaha da mu brisu sve postove mimo toga.
To jest da nam dokaze da je Biblija ne izmjenjena rijec bozija.

Novo na naslovnoj