Reply To: Odg: Pitanje za sljedbenike Ebu Muhammedove da'we

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Pitanje za sljedbenike Ebu Muhammedove da'we Reply To: Odg: Pitanje za sljedbenike Ebu Muhammedove da'we

#11650

Anonimno

PutKaIstine post=6402 wrote: Rob_Milostivog : Dugo vreme sam proveo po netu pa 100% sam siguran da je RPG ostao bez odgovor posto ako bi vec imao odogovor to bi uradi brzo.

Bushra : Ako hocemo sve da ide redom kako i treba onda mi kao gosti na forumu trebamo dobiti odgovor na pitanje koje je postavio Ebu Muhammed, ako RPG nije pored kompjutera onda ti potrudise da odgovoris na pitanja.

Stvari su takvi kakvi i jesu, zulum se pravi na Muslimanima ne od sada nego oduvjek, ako vec radimo neko djelo potrudimo se da to bude sa cistim nijetom a ne da se reklamisemo po internetu. Omer El-Hattab je rekao: “Onoga ko bude imao iskrene namjere, pa makar i u pogledu samog sebe Allah ce ga zastiti od ljudskih prigovora, a onoga sto se pretvara sa onim sto nema pri sebi takvog ce ga Allah s.w.t ostramotiti“.(lalamul muwekin 3/180). Isto tako El-Hurejbi, Allah mu se smilovao, rekao je: ”Selefi su prakticirali da cine dobra djela a o tome niko nista nije znao, pa cak ni njihove supruge.” (sijer ealami nubala 9/349)

Pa ako hocete dacu vam i informacije od kada su krenuli da govore istinu i da se ne prikrijavaju iza monitora.

I sta da idemo dalje, dajte prvo da sredimo nasu teritoriju.

U ovom tekstu izbrisano je “Dawa Tehiwda i Ebu Muhammed oduvjek su pricali a i dalje govore protiv vladara koji se prepisuju islamu a koji nemaju pri sebe ni “i” od Islama.” A isto tako ne vidim nista lose u ovom govoru: http://www.youtube.com/watch?v=DKA55PdZp-w

Novo na naslovnoj