Reply To: Odg: Pitanje za sljedbenike Ebu Muhammedove da'we

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Pitanje za sljedbenike Ebu Muhammedove da'we Reply To: Odg: Pitanje za sljedbenike Ebu Muhammedove da'we

#11627

Abdullah Hodžić
Participant

Bushra post=6389 wrote: Da skratim:

Meni ces odgovarati na moja pitanja a RPG-u na njegova. Nadam se da si uradio copy prije postiranja. Da sam htjela da saznam ono sto RPG zeli da sazna od vas, ukljucila bi se tamo na temu, koja je usput zakljucana bas da ne bi bilo konfuzije i da se ne bi skretalo sa teme. Mene zanimaju odgovori na moja pitanja. Pominjes dokaze, ja ti ih zahtjevala, preskocio si moj zahtjev i nastavio da pricas sa imaginarnim RPG-om. Nemoj da se ponavljam nego mi navedi primjer iz historije islama koji postupaju kako vi postupate prema ummetu.

Mislite biti nosioci Poslanicke dawe ne izlazuci se opasnostima zbog govora istine? Mislite biti od spasene skupine i gariba oduzimajuci islam onima koji su zivi primjer opisa iste? Nece moci!

da si procitala sta sam piso, mozda bi se okoristila, al hajr, allah radi sta hoce, on okrece srca robova!
kad vec spominjes izlazivanje na opasnostima!!! sta ti znas o tome!!!??? mi kad smo govorili o nekim stvarima, a i sad govorimo, neznam ti tada dze si bila!!! Allah te uputio!!! ali Allahu prepustamo nas hal, i njemu se zalimo na optube i zulum od kojih smo cisti, Allah zna Uzviseni, ko je na kavkom iskusenju zbog govora istine!!!
A kad smo vec tu, kome mi to oduzimamo ime islama, bezpravno, na osnovi batila, bez dokaza kur ana i sunneta, a oni su zivi primjer opisa iste!!! vallahi opet ti kazem, da si sa izvora uzela nase stavove, a nekako su ti ih prenjeli, nebi ove optuzbe,klevete, i zulum nama cinila, i vidjela bi da to mi necinimo, hasha lillah, da bez dokaza, na osnovu strasti nekome oduzmemo ime islama, pogotovo ne onima koi su zivi primjer istog!!!

Novo na naslovnoj