Reply To: Odg: Ponovo udaraju na cast Poslanika, sallallahu alejhi we sellem

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Ponovo udaraju na cast Poslanika, sallallahu alejhi we sellem Reply To: Odg: Ponovo udaraju na cast Poslanika, sallallahu alejhi we sellem

#12083

Anonimno

Emir1 post=6896 wrote: Ne gledajmo druge, već se okrenimo sebi draga braćo!
Izrazimo svoje protivljenje ovome što se oko nas događa, osudimo vrijeđanje Poslanika, s.a.w.s. čime se direktno vrijeđaju i svi časni muslimani.

Oni o kojima govori brat @Šebab, i sami to znate, boje se i sami svoje sjene pa je to vjerovatno i razlog zbog čega se nisu oglasili.
Ali oni imaju i svoj zatvoreni dio kojeg gosti ne mogu pregledati (samo oni znaju zbog čega im treba ta intima) pa možda među sobom komentarišu ove događaje. Ako je to tako ipak ih ne opravdava zato što javno nisu iskazali svoje negodovanje jer se stiče utisak da se boje ili srame a oba slučaja su neprihvatljiva za “iskrene muwehide”.

Oni su jedna Sekta kao i druge Sekte,a Ulema kazu da su Hawardzi od njihovog pocetka pa do danas podjeli su se na vise od 20 sekta i svi ovi nikada nisu ratovali protif jasne nevjernicke vojske, osim protif muslimana, i taj njihof Zatforen Forum vjeruj da nije Protif Amerike,Rimljana,NATO niti o ratu MELHEME oni sada imaju momentalnu Aktuelnu Temu Film koji se snima u Kataru pa oni koji glume ebu lehaba i ebu dzehla i koriste rjeci Kufra kao Glumac koji Glumi Ammar ibn Jasir da li ovima se uzima ime Islama ili ne? Ja kazem ako stvarno Hawaridzi su se razdjelili vise od 20 sekte,ova njihova je naj “NIZA” i naj “BEZOBRAZNA”

Novo na naslovnoj