Reply To: Odg: Ubijen Americki ambasador u Libiji

#11999

Anonimno

Semir1 post=6802 wrote: Kada se protesti pretvore u nekontrolisano paljenje i uništavanje imovine onda to neminovno dovodi do žrtava na strani protestanata, ljudi koji su se tu slučajno zatekli ili onih koji su zaduženi za održavanje reda (policija). A mislim da to u startu nije bio cilj protesta.

Ako neko želi iskoristiti proteste da bi unio još veći nered među muslimanima, onda je nažalost i uspio u tome.

I braća iz Islamskog Emirata pozivaju da se ustane protiv onih koji vrijeđaju muslimanske svetosti, ali ne pozivaju da se uništava muslimanska imovina i ubijaju nevini ljudi. Njihova je poruka jasna, a to je da se zadaju teški udarci neprijatelju na bojnom polju.

Islamski Emirat također poziva sve svoje mudžahide da budu čvrsti protiv bogohuljenja naše svete knjige Kur'ana, našeg Poslanika i drugih svetosti, koje čine američki teroristi. Mudžahidi Afganistana treba da se svete za ovakva djela američke vlade, zadavajući teške udarce njihovim terorističkim trupama na bojnom polju.

Semire moramo priznati da smo Zarazeni sa Epidemijom koja se zove VEHN molimo Allaha da nas izljeci od ove opasne Bolesti pa onda cemo biti drugaciji. Evo jedan slucaj od zivota Ashaba,koji ih ima puno vakvih slucajeva:
Kada je bio zarobljen Hubejb r.a.h. i posle dugog mucenja pitali su ga,dal bi htio da on bude oslobodzen i bude kuci sa svojom familijom,
a na njegovo mjesto da bude Muhammed s.a.w. rekao je Vallahi smrt je meni draza nego li da fali jedna dlaka u njegovom tjelu.
Pa su ga pitali sta ti je zadnja zelja prije Smrti, rekao je 2 rekata, kad je zavrsio namaz rekao je njima kad bi znao da necete reci da se bojim Smrti ja bih zaista duzio ova 2 rekata i posle Kelime Sehaadeta rekao je Allahu moj poselami Resulullaha od mene i Allah c.c. obavlestio Resulullaha s.a.w. za situaciju Hubejba pa je uzvratio Selaam Hubejbu.
Semire znaj da Pravi Musliman nikada nece Zlo Muslimanima, a Fetwa je data odaaavno nemoj se pribliziti Americkim Ambasadama, jer oni su Dusmani Islama i oni koji pomazu njima…

Novo na naslovnoj