Reply To: Odg: Ubijen Americki ambasador u Libiji

#11927

Anonimno

المؤمنين إلى الله post=6732 wrote: :zast: السلام عليكم
Braćo sve je to ljepo smišljeno da se amerikanac opet uvuce i pomogne
Izraelu i da lakse preko Egipta kad bude za koji dan napao našu bracu u Iranu..sve je to financirano od izraela tako da može da se nađe neki razlog za napad na našu braću..da se islam ponizi..samo mi je žao sto se islamski svijet ne udruzi bez obzira na Šite.. Sunite..bosance..svi smo mi na Hadzu sa bradom bez brade jednaki pred Alahom.Dž.,,Svi smo mi muslimani..moramo pomoć jedni drugima,,Nedozvoliti nevjernicim a da nas ponizavaju,da nam djecu oskvrcu odvraćaju od pravoga puta..Braćo nadamse da će doć dan i mi ćemo svi biti složni i da cemo stat ovim nevjernicima koji sa novcom razvrcu nasu vjeru..stat na tome da se nasu Braću i Sestre ubijaju za odmazdu..

Rekoh, samo da svratim prije nego ti se komentar obrise da kazem, shije-rafidije su kafiri i nisu nam braca. Blizi su bratstvu sa amerikancima koji su im pomogli da dodju na vlast u iraqu gdje mogu da bez problema ubijaju zajednicke im neprijatelje. To jest Muslimane-sunite.
I po pitanju toga nismo jednaki pred Allahom. Djelimo se na muslimane to jest vjernike i rafidije to jest kafire nevjernike.
Eto samo toliko.

Novo na naslovnoj