Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

Nova naslovna forums ISLAM Džihad Uspostava islamske drzave!!! Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

#11756

Anonimno

RPG post=6518 wrote:

Naravno,bio sam svedokom,kada su ti upali u tvrdjavu neo-haridzije,harali su ,a bilo je to pre nekoliko dana,tebe nije bilo,a oni se razbaskarili,jedva su ih isterali.Napad je predvodio licno njihov “vitez”.

Lahko je biti lav kada je pustinja oko tebe. I nemoj da vrijeđaš svoju braću, nisu oni razbojnici da bi harali 🙂

A pre njega na jedno ili dva vece je udario neki srbin,izvredjao je nasu veru,cudio sam se da su neki uopste sa njim raspravljali.

Koliko sam vidio i taj Srbin je isključen sa foruma, a raspravljali su se prije nego je on počeo da vrijeđa, tako da se čudim tvom “čuđenju”. Ma nije to ni bitno, bitno je da ti znaš da mi znamo 😉

Mislim da si upoznat sa tim nemilim dogadjanjima,al,eto,da te napomenem….

Hvala, hvala… Ovo su korisne napomene, jer će ubuduće pomoći u čuvanju naše tvrđave od najezde združenih snaga Srbo-četnika i neoharidžija (zadnji put su skoro sinkronizirano napadali našu tvrđavu; da li je dogovor pao u srpskoj diskoteci u Beču ili ne, ili je napad spontan bez dogovora, nije moje da ulazim u to).

Lijepo se osjećaj kod nas, brate 🙂

Napad na koji misli Ledenac, tada je bilo odgovor na tvoje pitanje sto si postavio do Ebu Muhammeda i njegovim istomislenicima. A poslije toga slijedilo je pitanje do tebe, pa nisi dosao nekoliko dana zato reko sam da pitam. Posto mi kao gosti pratimo stvari kako bi rijesili subhe koje imamo u glavi.

Novo na naslovnoj