Šamar u lice – twitovanje između učenjaka dolara i muslimana

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Šamar u lice – twitovanje između učenjaka dolara i muslimana

Ova tema sadrži 3 odgovora, ima 3 glasa, zadnji odgovor od:  Anonimno prije 6 godine. This post has been viewed 217 times

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Autor
  Postovi
 • #12157

  Anonimno

  Evo interesantnog razgovora (tvitovanja) na Twiteru između učenjaka dolara i jednog brata muslimana, sljedbenika sunneta. Sadržaj tvitovanja govori sam za sebe.  Učenjak dolara:
  Prije nego što uzmeš učešće u bilo kom protestu u znak podrške Poslaniku, sallAllahu alejhi we sellem, pitaj sebe: Zašto ashabi nisu učestvovali u nijednom prostestu uprkos mnogim napadima na Allaha i njegovog Poslanika?

  Brat musliman: Nije bilo potrebe za demonstracijama, zato što su oni ubijali ljude koji su vrijeđali Poslanika sallAllahu alejhi we sellem!

  [Kraj tvitovanja]

  #12159

  Anonimno

  Kaze meni jedan insan za ove proteste:”moja zena gledala vijesti i kazemi:”ovo sada daje poslanik i ashabi zivi bi sabljom a ne proestima.”
  A zena u dzehlu i shto naucila ko dijete to ima od vjere mada joj je cojk obavio hadz ali je na b*idi.

  #12161

  Abdullah Hodžić
  Participant

  Neki su toliko mudri da su odavno iz Islama izasli, a jos uvijek miskini se trrude da filozofiraju, iako sa Islamom nemaju nista.

  #12181

  Anonimno

  drugim rijecima, izdemonstrirali su oni sabljom.

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Novo na naslovnoj