Sta pisu na forum el-tewhid o stranici put vjernika i o njihovim clanovima

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Sta pisu na forum el-tewhid o stranici put vjernika i o njihovim clanovima

Ova tema sadrži 0 odgovora, ima 1 glas, zadnji odgovor od:  Abdullah Hodžić prije 5 godine, 10 mjeseci. This post has been viewed 1107 times

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • Autor
  Postovi
 • #11670

  Abdullah Hodžić
  Participant

  Dobio sam na mail jedan komentar koji je napisan na stranici el-tewhid o ovoj stranici i clanovima, pa sam hteo da ga podjelim ovde sbracom sa nijetom da svi vide i uvjeru se dokle je dostigla njihova bolest.

  Abu-Ammar El-Albani

  Član

  Grupa:Članovi
  Postova:40
  Učlanjen:30-Jan 10
  Zahvala:25
  Spol:Muško

  Osramotili se prkosnici istine,jos stoi nase pitanje u njihovom sajtu.Ne znaju sta da rade.A mislim da su svatli njihov teshki dzehel,al sad je kasno i teshko da se izvuku i nemoze im niko pomoci ni njihovi lazni bog.Uvjerenja sam da njihovi shejhovi znaju za tu shubhu.Mislim da ovaj RPG je neki mali balavac koi se poigrava vatrom.Osramotio je i njihove shejhove.

  Pitam vlasnika ovog komentara: Ko je taj lazni bog koji se ovde obozava i koji ne moze da pomogne.
  Ovaj komentar je dovoljan dokaz da ovim pokvarenjacima se ne dadne ni najmanjeg prostora na ovaj sajt da se izjasnjavaju, jer pokvarenost im je prevrsila svaku mjeru.
  I savjetovao bih bracu da se ne osvrcu vise na njih, da ne trose svoju energiju na njih, obozavajmo Allaha kako je On zadovoljan i ne osvrcimo se na ljude koje su upali u sektastvo.
  Oni optuzuju ovu stranicu da odvraca od tewhida, a kada se realno sagledaju stvari, oni su ti koji ljude odvracaju od Islama, opterecuju ljude svojim bolesnim shvatanjem stvari, saplicu nas, najveca prepreka su nam u obozavanju Allaha, a verujem da su aslu kafiri mirni od njihovih otrovnih jezika.
  A molim Allaha da svaku dovu koju upucuju protiv nas da im se njima samima vrati, da im Allah sve te dove za vrat okaci.

  Ovim komentarom su prevrsili svaku mjeru lazi i potvora.

  nemoze im niko pomoci ni njihovi lazni bog

  Pitam jos jednom Abu Amara Al-Albanija, tako ti Allaha dodji i kazi nam koji je to lazni Bog kojeg mi obozavamo pored Allaha, tako ti Allaha postedi nas fetvi uleme i govora tvog shejha, nego dodji i kazi nam koji je to Bog kojeg obozavamo.
  Ukoliko nam ne kazes koji je to Bog, ja molim Allaha Jedinog Gospodara da ti se osveti za te rijeci. AMIN

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.

Novo na naslovnoj