Nova Facebook stranica portala “Put vjernika” i kanal na Telegramu

1643

Obavještavamo čitaoce našeg portala i pratioce na društvenim mrežama da smo, zbog određenih tehničkih problema, pokrenuli novu zvaničnu Facebook stranicu našeg portala, pod nazivom:

Allahov put – jedini pravi put

Međutim, administracija Facebooka nam je bez ikakvih obrazloženja ponovo zatvorila stranicu, tako da u ovom momentu nemamo zvaničnu Fb stranicu.

Kao što smo ranije napomenuli, postoje nekoliko Facebook stranica ili profila sa imenom “Put vjernika”. Da ne bi došlo do zabune kod nekih posjetilaca, naša zvanična Facebook stranica je uvijek povezana sa našim portalom i obratno, na našem portalu se prikazuje feed od naše zvanične Facebook stranice.

Put vjernika od sada i na Telegramu

Također, pokrenuli smo i kanal na Telegram-u, veoma popularnoj aplikaciji za razmjenu poruka, dostupnoj za mobilne telefone i desktop računare. Na Telegram kanalu – pored sadržaja portala – možete pratiti aktuelne vijesti iz Sirije, Avganistana, Jemena, Somalije i ostalog islamskog svijeta.

Kanal je dostupan na sljedećem linku(u slučaju da nemate instaliranu aplikaciju, na stranici se pojavljuje i link za preuzimanje):

https://telegram.me/putvjernika

Pozivamo sve muslimane, internet aktiviste i medije da lajkaju i podijele našu FB stranicu i kanal na Telegramu, kako bi bili dostupni što većem broju ljudi.

(Administracija portala)