Reply To: Atentat na šejha Abdulkadir Nur Farah

#15480
Anonimno
Neaktivan

Saffovac post=10689 wrote: Pogledajte kako ovaj Talib nazva hafiza Imada el Misrija NEPOŠTENIM ČOVJEKOM.
Sram te bilo, kako imaš obraz da jednog mudžahida koji svoju mladost ugradio u odbranu dina islamu u BiH i koji je pola života odrobijao zbog svoje vjere nazoveš nepoštenim čovjekom. Ovo je taj tekfir o kojem vam govorim.
Ovakvi kao Talib i Šebab ne prezaju ni od čega kada treba pljuvati po drugim muslimanima

Kao prvo nazvati nekoga nepoštenim nije tekfir neznalice jedna.Navođenje ajeta za tebe je pljuvanje?

Kao prvi ti koji si donio vijest si se dokazao kao sljedbenik strasti u raspravi sa RPG-om a vaš časopis po kojem nosiš nadimak je otišao u nacionalističke vode pozivanja u paganstvo tj nacionalizam.
Stranica sa koje prenosiš je poznata po blaćenju mudžahida koji se bore za uspostavu Šerijata i novinari sa ove stranice prevode tekstove sa ansveringekstremizam koja je poznata anti-islamska stranica.
Suljo Bahtić koji je član ili vlasnik te stranice je otvoreno priznao da je radio za austrijsku obavještajnu službu ni manje ni više nego za 800€ i špijunirao braću u Beču u mesdžidu.
Ja ne želim govoriti o Imadu,ali se pitam kakvo je stanje čovjeka kojem je ovo poznato a on i dalje nastavlja da piše za ovu stranicu?
Kakvo je stanje toga čovjeka koji je donio sud o ovoj stranici a nikada nije,a mogao je i trebao da se obrati ovoj stranici pismenim putem radi čega bi objektivno presudio po pitanju ove stranice?
Sada ponovo sudi Al-Šebabu bez njihovog izjašnjavanja pomenute situacije,a poznato je da oni imaju twitter račun na kojem im se može obratiti svako na engleskom jeziku.
Prema tome,ja tebi ništa ne vjerujem, ne vjerujem stranici sa koje si donio vijest, a i autoru članaka radi njegovih dijela sumnjam u njegovu iskrenost,bez obzira na njegovu prošlost,koja je prošlost, jer dijela se cijene prema završetku kaže Allahov Poslanik sallAllahu alejhi ve selem.