Reply To: Atentat na šejha Abdulkadir Nur Farah

#15524
AvatarAnonimno
Neaktivan

nakon nastupa RPG i svih vas shvatio sam da ste vi veoma opasni ljudi.

Allahu ekber we lillahilhamd kada si skonto dasmo “opasni”
Jashtasmo neg opasni za lazove munafike i fitnedzije jel ih na svakom koraku razotkrivamo kako bi oni zeljni istine svatili shtaje hak a shta batil.
Safovac sram neka te bude i sve ublehare tvoje koji su za shaku dunjaluka prodali svoj ahiret.
RPG brat i ja smo medzu prvim osjetili poganluk koji ide iz vashih usta prema iskrenim Allahovim s.w.t. robovima kako na lazivom “islambosna” tako i u vashim fitnedziskim novinama.
Sram vas da bude i stid ljudi jel za vas jedni su MUDZAHIDI a drugi to nisu,za vas su ovdje sajber mudzahidi koji se kriju.
E lazivi ubleharu mnogi ovdje od nas su bili mudzahidi i prolili svoju krv a i sam sam jedan od tih ali smo el-hamdullillahi ostali dosljedni i ponosni nosioci bajraka Islama na ovim prostorima i taki kao ti pocrkajte od muke i lajte kolko vas grlo nosi jel dok psi laju karavana prolazi i inshAllah proce ponosna i svome Gospodaru zahvalna a vi i vashi mentori i vashi puleni mislim dacete zlo proci ako se iskreno ne pokajete i halala zatrazite od svih koje ste popljuvali i od svih na koje ste lazi iznijeli.

Najnoviji članci

Idlib gori, šiitski režim zauzeo novu teritoriju, Erdogan duboko potresen gubitkom...

0
U ofanzivi rusko-šijitskog satanističkog saveza zadnjih dana je palo 17 mjesta u Idlibu, uključujući i strateški važan grad Maretun-Numan, koji leži na autoputu koji...
islamske teme, islam, slike

Imovinsko osiguranje

Pratite nas na Facebooku

5,576LikesLikes