Reply To: Cime se sve ponose pozivaci u nacionalizam

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Cime se sve ponose pozivaci u nacionalizam Reply To: Cime se sve ponose pozivaci u nacionalizam

#14723

Anonimno

Odlicna analiza brate AK47, drago mi je da mozes razumjeti i opominjati na opasnost od bosnjackog poziva nacionalizmu i velicanje bosnjackih tradicionalno-nacionalistickih ideologija koje su u direktnoj suprotnosti cistom Islamu.
Brate crne zastave postirao si jako korisne podatke, neznam koliko su precizni ali su korisni za one koji se izjasnjvaju kao bosnje a neznaju nista o bosnjastvu i cemu to bosnjastvo tezi od cega je nastalo, inshallah ce braca izvuci pouku i kloniti se dzahilijeta i dzahiljskog ponosa, dzahiljskih identiteta.


“Ko se bude dozivao na predislamski (džahilijetski) način, bit će od onih koji će klečati u Džehennemu.” Jedan čovjek je upitao: “Allahov Poslaniče, i ako bude klanjao i postio?” Odgovorio je: “I ako bude klanjao i postio. Vi se dozivajte onako kako vas je Allah imenovao: MUSLIMANIMA, pravovjernima, Allahovim robovima!” (biljezi En Nesai)

Novo na naslovnoj