Reply To: Ko se krije iza napada na Bostonskom maratonu!

#16304

Anonimno

Korisnickoime post=11561 wrote:

Ako zelis da znas odgovor na to pitanje evo kratko i jasno.

Osobe koje su bjezale od policije i drugih agencija se kriju iza napada. Da nisu krivi cisto sumnjam da bi bjezali od policije, a Allah zna najbolje.

Eto odgovor kratak jasan i vjerovatno tacan.

Pa izostavio si nam najbitniji dio,ko je to bježao od policije?

Hajd da i vama pruzim odgovor. Bjezali su osumnjiceni to jeste obojica brace. Ako si slucajno pratio razvoj dogadzaja, trebao bi da znas da je prvi stariji brat ubijen nakon pucnjave sa policajcima, dok je drugi pobjegao i kasnije ranjen se sakrio u brodu gdje je eventualno okruzen i uhapsen. A Allah zna najbolje

Dobro,kako znaš da su obocija bježali?
Znamo pouzdano da je ovaj mlađi bježao jel tako?(Danas je uhvaćen).
Da nije možda ovaj drugi počeo bježat tek kada je prvi upucan?
Što upućuje da se nisu nadali da će policija zapucati na njih,i tek kada je stariji ubijen ovaj malađi nije vidio drugog izbora osim da bježi,što su mediji prenijeli da su obojica bježali.

Druga stvar jesi li ti čita onaj link što je brat postavio?Vjerovatno nisi.Nemam vremena ali ako stignem prevešću ga.
Radi se nekoj specijalnoj jedinici koja se nalazila za vrijeme maratona koji su imali neke specijalne uređeje u rukama.Takav se ne dolazi na maraton.Maraton obezbjeđuju obični policajci.Osim toga torba koje su imali na leđima su veoma slične onima u kojima se bomba nalazila.
Znači ovi su bili i prije eksplozije,čak se po medijima vrtila slika jednog od njih kao osumjećenog.

ja sam samo prenjeo ono sto mozes procitati na svim “news” portalima ili pak vecini a Sebab je meni aludirao kao fol da sam ja bio u sred dogadzaja. To sto sam ja iznjeo ono sto plasira vecina mas medija nemoze se meni aludirati ili prebacivati da sam kao fol bio tu KUZIS STA POKUSAVAM RECI ili sam i prema vama sada drzak!?

O ovome se i radi.Ti si samo prenijeo ono što su drugi izbljuvali.Ali ti si to uzeo kao nepobitnu istinu.Ali nije ni čudo jer ti KUŽIŠ a mi očigledno ne kužimo.

Osim ovoga gore,čitam po raznim portalima i niko ne vjeruje u ovu bajku.
Pa čitam na Kavkaz centru da njihov otac podržava Kadirova i da njegovi sinovi nikada nisu govorili o nezavisnosti Čečenije kao što mediji tvrde.Pa da je momcima bila važna karijera i novac i ovaj jedan je imao curu itd itd.
I mudžahidi Čečenije izjavili da nemaju veze sa napadom u Bostonu.

Ima još toga ali nemam sad vremena.

Ameri izveli napad,našli savršene žrtve,čečence tkzv islamiste,objavili im identitete tek kada su počeli pucati po njima.Jednog ubili evo sad čitam drugi je uhvaćen i teško ranjen,a i on bi mogao ubrzo…Mrtvi ljudi ne govore.
Motiv.Vjerovatno da opravdaju nešto u skorijoj budućnosti,a Allah najbolje zna.

Navodno je uhvaćen i ranjen u vrat.Onaj ko je ranjen u vrat ne može ovako da stoji kao ovdje na slici.

Novo na naslovnoj