Reply To: Ko se krije iza napada na Bostonskom maratonu!

#16307

Anonimno

Korisnickoime post=11561 wrote:

Ako zelis da znas odgovor na to pitanje evo kratko i jasno.

Osobe koje su bjezale od policije i drugih agencija se kriju iza napada. Da nisu krivi cisto sumnjam da bi bjezali od policije, a Allah zna najbolje.

Eto odgovor kratak jasan i vjerovatno tacan.

Pa izostavio si nam najbitniji dio,ko je to bježao od policije?

Hajd da i vama pruzim odgovor. Bjezali su osumnjiceni to jeste obojica brace. Ako si slucajno pratio razvoj dogadzaja, trebao bi da znas da je prvi stariji brat ubijen nakon pucnjave sa policajcima, dok je drugi pobjegao i kasnije ranjen se sakrio u brodu gdje je eventualno okruzen i uhapsen. A Allah zna najbolje

MasaAllah, eto da nam ti nisi pruzio odgovor mi bi ostali slijepi pored ociju, jer mi nismo vidjeli tako ubjedljive i jake dokaze kao ti. Najrealnije je da to budu “islamski terorosti”. Zasto naprezati svoj mozak, i razmisljati svojom glavom kada postoje TV, stampa i ostali mediji koji nam sve to tako lijepo serviraju na sto. Treba samo pojesti sve sto ti se u prvi mah servira. Jos ako je to podmazano islamofobijom i pricom o “zlim islamskim teroristima” onda je sve to “ukusnije” i lahko za pojest.

Zasto odbijas dokaze sa prilozenog linka s takvom lakocom i ubjedjenoscu, da bi prihvatio dokaze medija za koje znamo da su islamofobicni i da svakodnevno lazu?!

Zasto to moraju biti muslimani a nepostoji mogucnost da je sve to isplanirano i da momci nisu ni pruzali otpor, nego su, vjesto i planirano, iskoristeni od strane obavjestanih sluzbi, samo da bi se obnovila i povecala mrznja prema Islamu i muslimanima?! Na osnovu cega tako uvjereno tvrdis da su ti momci bjezali i pucali?!?!

Novo na naslovnoj