Reply To: molba za braću koja imaju znanje

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu molba za braću koja imaju znanje Reply To: molba za braću koja imaju znanje

#14878

Anonimno

Nema Username post=9952 wrote: InshAllah muwehide da neces izreklamirat baš sve šubhe i potvore koje dolaze sa raznih strana. A što se tiče mog prvog komentara na tvoje učitavanje videa pod reklamom ebu muhamedovih sljedbenika, do sada se pokazalo da izrezivanje govora koji traje najmanje sahat i usmjeravanje paznje na samo nekoliko minuta otvara vrata nerazumijevanju o čemu je dotični šejh pojašnjavao. Ako vec želite da se bavite postiranjem tekstova, video ili audio materijala onda postirajte cijeli materijal a ako tebi ne treba cijeli govor da bi ti bilo jasno pa eto ima nas koji i nismo baš toliko napredovali kao ti pa nam izrezivanje na nekoliko minuta pravi probleme u razumijevanju i smeta nas u dawi jer moramo trošiti dragocijeno vrijeme na pojašnjavanje nečega što je šejh već lijepo pojasnio ali eto neko je njegovo pojašnjenje zbog manjka sabura izrezao na minut ili dva…….

Pošto vidim da jedino tebi nije jasno, i da ti pravi probleme u razumijevanju, evo ti ova dva videa pa otjeraj šejtana sa njima:

UKRATKO O EBU MUHAMEDOVCIMA I NJIHOVIM ŠUBHAMA
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DjT6i4WXtfI

TEHAKUM NIJE OD ASLU DINA (OSNOVE VJERE) I POBIJANJE ŠUBHI EBU MUHAMEDOVACA
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0dgAIbc82wk

Evo, i nadam se da će ti nerazumijevanje nestati sada…

Novo na naslovnoj