Reply To: molba za braću koja imaju znanje

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu molba za braću koja imaju znanje Reply To: molba za braću koja imaju znanje

#14965

Anonimno

Ebu Hazm, we alejkumusSelam

Da te Allah nagradi na napomeni.

Brate muwehhid, Allah ti se smilovao, iz meni dostupnih izvora zakljucujem da svi iz Balkanovog dzemata koji su vidjeli poruke, osudjuju taj prostakluk i odricu ga se. Ti ljudi iako su na delaletu, jos uvijek su ljudi, pa makar ta fitra ih navodi na odbacivanje tog cina. Za one koji prijete, ne brini, kao sto neko rece, neka zaprijeti imenom i prezimenom, licem u lice, a ne kukavicki stvarajuci tako ogavnu smutnju i nered i dodajuci ulje na vec dovoljno razbuktalu vatru.

Savjetujem muslimane sa obe strane da na ovo gledaju kao sto i jeste, tj cin pojedinca, jer prenese li se na kompletne dzemate, bice svega samo ne shehida. Allah vam se smilovao ne dozvolite da jedna budala napravi belaj kakav jos niko nije uspio napraviti.

I jos jednom ponavljam ‘muwehhid’ cast tvoje zene nije niti ugrozena a kamo li okrnjena, naprotiv je samo uzdignuta u ocima iskrenih Allahovih robova i robinja.

Novo na naslovnoj