Reply To: molba za braću koja imaju znanje

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu molba za braću koja imaju znanje Reply To: molba za braću koja imaju znanje

#14962

Anonimno

bulb post=10068 wrote: Sudeci po porukama najvjerovatnije da se radi o jednoj osobi iza svega, i to zenskoj. Vec je ranije, u drugim okolnostima, dok je jos bila od ehli-sunneta, ispoljila svoj prljavi karakter. Ne znam ko je bila muska osoba koja je zvala brata i koliko je svjesno umijesana u cin ove mentalno poremecene osobe.

Dakle brate ‘muwehhid’, savjetujem ti da se ne obazires na poruke doticne, nedao Allah nikome njen musibet. Uputi dovu za nju, ne zbog nje, nego zbog njene djece, koja ce danas-sutra, Allah ako je ne uputi, morati slusati ruzne rijeci o svojoj majci, i za razliku od njenih prostih rijeci o tvojoj hanumi, ove rijeci o njoj bi bile istinite. Allah nas sacuvao i nasa potomstva Njegovog ponizenja, zaista koga Allah ponizi, nema toga ko ce mu cast ponovo vratiti.

Ovo i jesu riječi od doris fejzić, nisam siguran da je njen čovjek taj koji mi je ono pisao, ne poznajem ga po onakvim bolestima niti sam primijetio da je od osoba u kojima se to krije, ali Allah najboje zna, nije me nazvao pa da pričamo. samo još jedna informacija, čovjek od doris fejzić je bio velijj mojoj ženi sumejji prije nego će otići iz Nusretovog džemata u ebu muhamedov, pa kada je prešao kod ebu muhameda, neposredno poslije toga je onda mene nazvao i javio mi da odustaje od velijjstva i sada mi je žena bez velijja, i to belaj dodatni… ali ono što je sigurno jeste da one prijetnje dolaze sa tog izvora. čak čujem danas da su se dolazili raspitivati za moju ženu gore u rodnom mjestu odakle sam oženio ženu, jer i oni žive u bihaću, pa sam dobio upozorenje od strane jednog insana. pogledajte samo bagre, da ih Allah uputi, rekoh u prošloj poruci, možda bude šehida, Allah najbolje zna! Ako oni misle da će proći kako su zamislili grdno se varaju! Allah sigurno nije na njihovoj strani i ako se ne pokaju za ono što čine čeka ih grozno prebavalište!

Novo na naslovnoj