Reply To: Mr. Zijad Ljakic razbija "dawetski brak" Minbera i Saffa!

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Zijad Ljakic o "dawetskom braku" Saffa i Minbera! Reply To: Mr. Zijad Ljakic razbija "dawetski brak" Minbera i Saffa!

#15921
AvatarAnonimno
Neaktivan

Upps!!! Ode Zijad u tekfirovce, a onomad je nas nazivao tekfirovcima jer smo tekfirili tagute, za koje on reče da ima učenjaka koji ih smatraju muslimanima. Sada odjednom se ne opravdava niti Asad a niti njegov učenjak Buti! Kako to!!??? A ranije je gađao i drvljem i kamenjem kada smo mi rekli da se ne pravdaju taguti!
Da li je to Zijad počeo da mijenja stav, ili je zauzeo ovaj stav jer on ne škodi Saudiji niti Americi, pa kada se tekfire oni čiji tekfir dozvoli saudijski tagut, onda je to put ehli sunneta, a kada se tekfiri saudijski i drugi arapski taguti prijatelji Amerike, onda je to haridžizam!? Jesam li u pravu!?
Volio bih sada da čujem Zijada da nam koju kaže o najvećem od svih arapskih taguta današnjice – saudijskom tagutu, koji je najodaniji krstaški sluga u borbi protiv islama i muslimana.

Najnoviji članci

Idlib gori, šiitski režim zauzeo novu teritoriju, Erdogan duboko potresen gubitkom...

0
U ofanzivi rusko-šijitskog satanističkog saveza zadnjih dana je palo 17 mjesta u Idlibu, uključujući i strateški važan grad Maretun-Numan, koji leži na autoputu koji...
islamske teme, islam, slike

Imovinsko osiguranje

Pratite nas na Facebooku

5,576LikesLikes