Reply To: Muhamed al-Arifi u saudijskoj vojski na granici sa Jemenom

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Muhamed al-Arifi u saudijskoj vojski na granici sa Jemenom Reply To: Muhamed al-Arifi u saudijskoj vojski na granici sa Jemenom

#16126

Abdullah Hodžić
Participant

Jaseer 2012 post=11382 wrote: Šejh Muhammed al-Arifi..još jedan od učenjaka “razapetih”od strane pojedinih članova ovog foruma…… 🙁

Nije ovo tek tako “naivno” napisano.

Jaseerko je uvijek tu da zada po koji niski udarac u pravom momentu.

Najveca obaveza danasnjih saffovaca i murdjija je da podmetnu kompelks nize vrijednosti nosiocima sunneta, kako ovi nebi imali pravo glasa nizasta.

Nakon duhovnog poraza kojeg su dozivjeli svi oni koji su skrenuli spravoga puta ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je moguce ici pravim putem u svijetu u kojem su se izgubili oni koji su se izgubili.

Lukavi Jaseerko se izgubi, nema ga dugo vrijemena i tamam sto pomislis da se vise nece vratiti, kad on iznenadi i to bas na temu gde se pise o nekom danasnjem shejhu negativno.

I pomislice sada Jaseerko da smo mi toliko naivni da cemo povjerovati da se ovo desilo spontano.

Ne, murdjije sa svojim slugama ne miruju u istrazivanju “greski” nosiocima istine, a najbolja prilika im je kada se spomene neko “veliko” ime negativno da zadaju udarac.

Neka znaju svi nasi protivnici koji su se udruzili protiv menhedza kojeg slijedimo:
sa Allahovom dozovolom cemo ici putem kojim smo krenuli, i na tom putu necemo dozvoliti da nas niko pokoleba, i shvatite mi menhedz ne menjamo prema potrebi, a vi crknite od muke micemo braniti Allahovu vjeru onako kako smatramo da je trebamo branit, i nece nas spreciti niciji prigovori da prigovorimo onome ko je pogresio, makar ga ljudi smatrali najvecim ucenjakom.
Mi imamo vagu za sve, a to je kitab i sunnet, pa sve sto dodje u suprotnosti tome osudicemo, i ne zanima nas kakva cete nam imena davati

Allaha molim da nas pomogne na pravome putu, a one slabodusne da ucvrsti da ne obracaju paznju na one koji nas odvracaju sa pravoga puta.

Novo na naslovnoj