Reply To: Muqteda Sadr potresao osnove šiitskog mezheba

#16641
Anonimno
Neaktivan

Subhanallah, toliko mi je odvratna ova svinja da nisam bio u stanju pregledati taj video makar i jednu minutu.

Covjek po cijem naredjenju su klati – a i do samog trenutka se kolju – muslimani, u Iraku, Libanonu itd, sta on moze promjeniti s time sto je priznao i “pohvalio” cetiri pravedne halife?!!!
Ako je uistinu nesto “promjenio”, zasto se onda jos uvjek u Siriji spaljuju muslimanska djeca, siluju sestre, masakriraju braca, od strane Irackih (Sadrevih) placenika i Persijskih medzusija?!!!

Historija je pokazala i dokazala, da muslimani nikada nisu imali zesceg i podmuklijeg neprijatelja od sija/rafidija (svinja), i kad kod se tim musricima ukazala prilika za ubadanje noza u ledja muslimanima, oni bi zabili sablju!!!

Muslimani nemaju nikakve koristi od ovakvih praznih govora i okicenih rijeci. Muslimani nikad ne mogu biti u prijateljstvu s i voljeti musrike (sije), a dokaz tome je govor Uzvisenog: (Ti neces naci narod – koji vjeruje u Allah i onaj svijet – a da prijateljuje s onima koji se protive Allahu i Poslaniku Njegovu makar oni bili ocevi njihovi…).

Kako musliman moze vjerovati nekom (siji) kada je od akide doticnog (sije) da cini tukju (pretvraranje) kada je musliman u pitanju?!!!!

Allah unistio i ponizio sije musrike uopcenito, a njihove glavonje (vodje) posebno, Allahumme amin amin amin.