Reply To: Mursi je tagut i treba ga svrgnuti

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Mursi je tagut i treba ga svrgnuti Reply To: Mursi je tagut i treba ga svrgnuti

#15617
AvatarAnonimno
Neaktivan

inneni minel muslimin post=10843 wrote: esselamu alejkum braco,
pa Muhammed Mursi je jedna od najvaznijih licnosti u ummetu. ne kazem najpozitivnijih. on je na celu velike i znacajne muslimanske drzave. on sigurno nije nepoznat ulemi. i ulema i treba da se bavi njegovim slucajem. i hvala Allahu mi u ummetu imamo uleme koja se ne boji reci istinu kada treba. neki od njih su u zatvorima, sumama, pecinama. pa koga tek oni da se boje, osim Allaha. pa eto, da li se ulema izjasnila o Mursiju. oni su ehl da njega vagaju. sigurno oni znaju ko je on i prije ove pozicije i kako je dosao i sta je zatekao i koliko stvarno ima vlast u rukama i jos toga, sto ulema zna a mi i ne znamo sta to oni znaju.
Mursi nije Meho iz mahale, ne klanja, suje sve po redu i to. sa mehom mozemo i mi rijesiti slucaj.
mursija prepustimo ulemi. nedavno je shejh Sulejman el Ulvan, Allah ga pomogao, kad su ga taguti pustili iz zatvora, govorio o tome.
Allah vam dao dobro.

Alejkumusselam
Eto dobio si slučajnu ‘zahvalnicu’.
U video imaš govor učenjaka koji je bio blizak sa najvećim mudžahidom današnjice.
Za govor istine nije potrebna diploma sa Al-Azhara.
Za prepoznavanje Istine također nije potrebna diploma.

Tako je,Mursi nije Meho,Meho samo sebi čini zlo što ne klanja i ne posti a Mursi čini nepravdu prema 80 miliona egipćana ne sudeći po Šerijatu.

Najnoviji članci

Upitan je Allahov Poslanik alejhisselam, pa je odgovorio

0
Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, upitan je hoće li vjernici na Sudnjem danu vidjeti svoga Gospodara. Tada je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem,...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes