Reply To: Obavljanje namaza za imamom koji glasa na izborima

#9399
Anonimno
Neaktivan

Bismillah

@Andol obracam se tebi licno.
Nakon mog dugog boravka na ovaj forum u mnogome sam se okoristio od tebe, u nekim stvarima mozda se ne slazemo, al mislim da smo na istom menhedzu.
Dalje ako nastavimo ovu raspravu tempom kojim smo poceli moze sejtan da ubaci mnrznju jednom prema drugom, a to ne bi volio da se desi, jer si ti brat koga volim u ime Allaha, a volim te samo zbog tvoje upornosti u vjeri.
Zato ovom prilikom zelim da ovu raspravu zavrsim sa tobom, i da bi oboje bili zadovoljni ja cu se samo osvrnuti na tvoj prvi odgovor Zajku da dopunim, a nadam se da ces se i ti sloziti samnom

Zajko idi kod tog hodze koji ti najblizi i porazgovaraj sa njim, zbog cega je bio da glasa, da li ima ispravno verovanje u Allaha, pa onda sam zakljuci dali moze da se klanja iza njim.

Brate Andole trazim ti halal u ime Allaha za moje uvrede koje su bile na tvoj racun, a veruj mi da nisu bili namjerne, vec tok rasprave je doveo do toga, nije mi ponizenje ako sam pogrijesio da se ispravim, a ne bi mi drago bilo da izgubim brata poput tebe.

Allah ti dao svako dobro na obadva svijeta. Amin