Reply To: Odg: Abdest, namaz i hidžab u bibliji

Nova naslovna forums Za nemuslimane Dijalog sa nemuslimanima Abdest, namaz i hidžab u bibliji Reply To: Odg: Abdest, namaz i hidžab u bibliji

#11484
AvatarAnonimno
Neaktivan

Pa mi Hrišćani vas Musliamne zovemo raznim imenima tipa: Muhamedanci, iz razloga što muhamde nije imao niakkav dokaz da je Kuran primio od Boga( osim sto ga je hatidza ubedila da je video Andjela, a ne demona, iako je muhamed hteo da se ubije i baci se u more jer je bio siguran da je video demona), pa smo vas nazvali po onome od koga ste primili Kuran, od Muhameda, Ili jos neznabošci, jer znate da bog postoji i da je jedan, ali ne znate NACIN na koji taj Jedan Bog postoji i da li osoba jedana , dve ili tri. :))) Vi nas zovete nevernicima, što je više ime za ateistu nego za teistu, ali ajde :))))
Poenta priče nije da se zato zovu mnogobošci, već da način poklonjenja nekom Bogu, ne čini tog boga istinskim Bogom. I hrišćani se poklanjaju pred isussom na kolena, a opet smaramo da vi ne verujete u pravog boga, zato što verovanje čini čoveka pravim vernikom, a način obozavanja je deo tradicije i može se pokopiti i kod mnogobozaca i jednobozaca. Nacin obozavanja tvog boga ne znaci da je tvoj Bog zaista Bog, jel me sad razumes?
A mozda iz ugla mnogobosca ti verujes pogresno, jer oni imaju drugaciju predstavu o stvarnosti :))) da li postoji drugi nacin da resis tu zbrku, osim sto ces poubijadi sve neistomisljenike u svtom ratu dzihadu ( samo sam dva puta u zivotu cuo za “sveti rat” : krstaki rat i dzihad, a pitam se sta tu moze biti sveto kad ubijes drugog coveka, osim sto dobijes visok čin – COVEKOUBICA)?

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes