Reply To: Odg: Abdest, namaz i hidžab u bibliji

Nova naslovna forums Za nemuslimane Dijalog sa nemuslimanima Abdest, namaz i hidžab u bibliji Reply To: Odg: Abdest, namaz i hidžab u bibliji

#11550
AvatarAnonimno
Gost

Monoteista Trinitarijanac post=6312 wrote: Zakir naik nije odogovrio da je primer vode koja moze da postoji u tri različita stanja dobar primer za Svetu Trojicu :). Primer vode je dobar primer ili slika o nacinu postojanja Svete Trojice, ali samo slika i nista vise, jer niko nije kao Bog, pa zar tako i islam ne uci?
U islamu imamo kontradikciju gde se govori da j Alah jedan (kao sto je neki čovek jedna jedinka), ali da postoji kao niko drugi. Pa kakvo mi je to objasnjenje kad Alah postoji kao jedan kao sto postojim ja. To nije nikakvo objasnjenje, vec kontradikcija. Ali ako postoji ucenje Gde je Bog zaista Jedan Bog, ali da postoji kao savrsena zajednica tri bozanske licnosti, onda je to nacin postojanja kakav ne poseduje niko drugi u svim svetovima, jer svi postoje kao jedinke. Potpuno je licemerno od muslimana kad govore kako moze Bog da ima Sina i duha svetoga, a oni isti veruju da Alah postoji od uvek. isto kao sto vi muslimani verujete da Alah postoji oduvek, isto tako mi hriscani verujemo da nije bilo vremena kad Otac nije imao Sina i Duha Svetoga, tj. da Trojica Sveta postoji kao takva oduvek. I mi hriscani se potpuno slazemo sa svime sto pise u Kuranu o Trojici. Mi ne govorimo da su Otac Sin i DUh Sveti Tri Boga vec Jedan Bog :)) Dalje, slazemo se kad Kuran baca prokletsvo na one koji obozavaju Isusa, Mariju i Boga Oca. Mi ne obozavamo Mariju vec je poštujemo kao majku Isusovu :))). Ali je zanimljivo kako “JAK I CVRST” argument Muhamed tj. Alah navodi zbog cega on nema sina: zato sto nema zenu :)))))) PA sta ce svemogucem bogu zena da bi imao sina kad je bog nezavistan od bilo koga i cega. Bog Otac ima Sina oduvek, bez zene. barem mi hriscani tako verujemo recima Isusovim U Svetom pismu koji kaze:
Прослави ме Ти, Оче, у Тебе самога славом, коју имадох у Тебе, ПРЕ НЕГО ШТО СВЕТ ПОСТАДЕ. (Јован 10,5) :))))
Sta znaci za vas muslimane kad naidjete u Kuranu na reci: ON je Prvi i Poslednji? Na koga se misli tu? U Novom zavetu isus za sebe kaze : ,,Ja sam Alfa i Omega, Prvi Poslednji, POcetak I Svrsetak.” Alah kaze u Kuranu ,,On je….”, a Isus u Otkrovenju kaze za sebe: ,,JA sam Alfa i Omega, Prvi i Poslednji…” :))) Ne bojte se sto je Isus I Alahov i Muhamedov Bog, vec se radujte.

Negde sam procitao ovde da treba osetiti slast vere u jednoga boga :))) Isto to bi vam rekao i satanista koji obozava stanu kao jednu osobu i kao jednog BOga :)) Pa u cemu je razlika izmedju satanizma i islama i to po recima samog muslimna , nepo mojim recima, jer ja to nisam rekao vec musliman? :))

Opisao je dobro dr. Zakir o trojstvu nego samo razumom obdareni shvacaju.

Kako da vjerujete u jednoga boga kada se molite vasim kipovima po crkvama i slikama? I jos nekakave svetce imate i njima se molite, i to se kod vas zove vjerovanje u jednoga boga???? Kakva nakaradna vjera!!!

To Isus nije rekao nego su to vasi monasi pisali svojim rukama i mjenjali Bibliju. Isa, alejhisselam, nije bog vec Allahov Poslanik, sallAllahu alejhi we sellem. Ovaj video je jedan od dokaza da Isa, alejhiselam, nije rekao da je Bog njegov otac.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cPRwhWB8OMc

Jos jedan video jako zanimljiv s tim da predavac je nekada bio krscanin pa je primio islam.

http://www.youtube.com/watch?v=7p9dd0t-V8s

Posto toliko mrzis Muhammeda, sallAllahu alejhi we sellem, pogledaj video sta je rekao Isus – Isa, alejhisselam, o Muhammedu, alejhisselam.

Najnoviji članci

Kina najavila nastavak svoje genocidne politike prema ujgurskim muslimanima

0
Komunistička Kina je saopštila da će nastaviti sa sprovođenjem terorističke politike koncentracionih logora spram ujgruskih muslimana u okupiranom Istočnom Turkistanu, muslimanskoj zemlji koja je...

Pratite nas na Facebooku

5,584LikesLikes