Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO) Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

#8316
AvatarAnonimno
Neaktivan

:barek:

Mislim da me niste dobro shvatili jer ja u mojim dovama spominjem Mudzahide iz Jemena i Somalije. Podrzavam, njihovo nastojanje za uvodjenje Serijata. Zatim podrzavam Mudzahide u Azwadu i u NIgeriji tako da je za mene Dzihad vazan i to je nesto sto je vazno za sve nas muslimane. Naravno da sam pogrijesio kad sam rekao neke stvari koje se mogu poevzati sa Al Kaidom i nisam bio jasan. Al Kaida je simbol Dzihada ali Al Kaida mora jasno znati da nema podjela u Ummetu i nema podjela medju muslimanima. Mi smo Ehli Sunnet vel Dzemat i mi se trebamo drzati bio neko Hanefija ili Selefija. Ne smijemo se izdvajati od Ummeta.

Siije su u gresci i to je jedna devijantna sekta koja se mora ukinuti. Nisam za to da se Iran zapostavi nego sam za to da se pruzi Siijama znanje o vjeri i to na blag nacin. Mislim da cete me razumijeti o cmeu pricam.

Najnoviji članci

Habbab ibn el-Erett – učitelj muslimana i strpljivi mudžahid

0
NJEGOVO IME I PORIJEKLO Njegovo ime je Habbab, sin je El-Erettov, a on Džendelov, a on Sa'dov, a on Hazimov, a on Ka'bov, a on...
Kur'an, muslimanka

Biranje životne saputnice

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes