Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO) Reply To: Odg: AKIDA ŠIIJA RAFIDIJA (+VIDEO)

#8316
Avatar
Anonimno

:barek:

Mislim da me niste dobro shvatili jer ja u mojim dovama spominjem Mudzahide iz Jemena i Somalije. Podrzavam, njihovo nastojanje za uvodjenje Serijata. Zatim podrzavam Mudzahide u Azwadu i u NIgeriji tako da je za mene Dzihad vazan i to je nesto sto je vazno za sve nas muslimane. Naravno da sam pogrijesio kad sam rekao neke stvari koje se mogu poevzati sa Al Kaidom i nisam bio jasan. Al Kaida je simbol Dzihada ali Al Kaida mora jasno znati da nema podjela u Ummetu i nema podjela medju muslimanima. Mi smo Ehli Sunnet vel Dzemat i mi se trebamo drzati bio neko Hanefija ili Selefija. Ne smijemo se izdvajati od Ummeta.

Siije su u gresci i to je jedna devijantna sekta koja se mora ukinuti. Nisam za to da se Iran zapostavi nego sam za to da se pruzi Siijama znanje o vjeri i to na blag nacin. Mislim da cete me razumijeti o cmeu pricam.

Novo na sajtu

Muslimanke demonstriraju

Da li žene treba uključivati u aktivnosti poput demonstracija, džihada…

Svako ko iole poznaje zlobnost, pokvarenost, izopačenost i brutalnost današnjih nevjernika i zabrinut je za očuvanje časti muslimanki neće požuriti sa nepotrebnim angažovanjem istih...
Islam, priroda

Šutnja i govor