Reply To: Odg: Americki kukavicki psi zapalili Qur‘ane

#6238
Anonimno
Neaktivan

Garonja post=391 wrote: Ja imam osjećaj da neko svjesno proizvodi ovakve ekscese koji se događaju u Afganistanu posljednje vrijeme (uriniranje po mrtvim tijelima, pa sad paljenje Kur'ana…). Šta je krajnji cilj toga Allah najbolje zna. U svakom slučaju ovi su postupci za svaku osudu i ne doliče nikome, pa makar se radilo i o nevjernicima i njihovim vojnicima.

Nemaš “osjećaj”, nego si potpuno upravu. Ovo bezbožnici odavno, odavno planiraju i nijedan detaljčić nije slučajan, nego izuzetno pažljivo isplaniran. Proguglaj malo o masonima, iluminatima, cionistima, Azharima…, zaprepastićeš se.
U čemu je problem? Smetaju im vjernici, a to su najstabilniji i najpouzdaniji ljudi od kojih nikako ne mogu napraviti svoje sluge baš kao što im je teško priznati da je Kur'an UNIVERZALNA knjiga koju čovjek nije mogao stvoriti, dakle – Božje djelo. Zaključak, na sceni su sljedbenici sotone (đavola, šejtana…) kojima je još JEDINA prepreka Kur'an i Islam (Vatikan su odavno sredili itd., itd.). Oni su izvor svih zala na kugli zemaljskoj: dokazano.
Vjernik ne može spaliti nijednu vjersku knjigu pa ni običnu knjigu. Onda je jasno ko žari i pali.