Reply To: Odg: Americki kukavicki psi zapalili Qur‘ane

#6228
Anonimno
Neaktivan

Garonja post=391 wrote: Ja imam osjećaj da neko svjesno proizvodi ovakve ekscese koji se događaju u Afganistanu posljednje vrijeme (uriniranje po mrtvim tijelima, pa sad paljenje Kur'ana…). Šta je krajnji cilj toga Allah najbolje zna. U svakom slučaju ovi su postupci za svaku osudu i ne doliče nikome, pa makar se radilo i o nevjernicima i njihovim vojnicima.

Krscaskim okupatorima koji sprovode demokratiju ponestaje razloga za daljni ostanak. Ostvarili su ono za cim su “zvanicno” dosli.
Skinuli su talibane sa vlasti i navodno ubili sheyha Bin Ladina. Pa sta sad da rade???
Nakon drugog svijetskog rata u koju god zemlju da je krocila americka cizma, znaj da iz te zemlje nije vise izasla.
Narod se izaziva i traze se razlozi gdje bi neki mladi “extremista” izasao medju narod i sve zivo porokao.
Tako da se oni mogu pravdati kako su oni jos uvijek tu potrebni.

Ista je stvar i u BiH.
Ubisvo sheyha Jusufa Barcica ra. , podvala expozije Harisu Causevicu i slucaj sa Mevlidom Jasarevicem su testiranje reakcije muslimana u BiH.
Ubijedjen sam da ce biti slicnih slucajeva gdje ce se ili nekome podvaliti kao bratu Causevicu ili namjestiti neki “terorisricki cin” gdje ce se reci:
“evo vidite da ima muslimana extremista na ovim prostorima”.
Ili jos jedan scenario koji takodjer nije iskljucen je to da se pojedincu ili grupi ucini velika nepravda od strane islamomrzaca pa da nekome pukne film pa onda nepromisljeno poroka sve oko sebe.
I tako i tako trazi se nacin kako bi se musliman isprovocirao gdje bi se na kraju reklo kako je u bosni i i avganistanu ili potreban amerikanac policajac ili kako mi jos uvijek nismo civilizovani da bi se brinuli samo o sebi.

Molim Allaha da nas sacuva fitne i da nam podari sabura.