Reply To: Odg: besplatan program za roditeljski nadzor internet aktivnosti

#7031
Anonimno
Neaktivan

Sselam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu

Naime kako funkcioniše ovaj jako koristan program.

1-Sledite link koji je postavljen – koji vas vodi do download zone . Downlodujete sebi i popunite registar (ime i e-mail).
2-Upisivanje imena je nebitno kako ce glasiti ali je e-mail jako bitan zato sto ce vam se poslati na e-mailu kod koji ce vam kasnije trebati za daljnju instalaciju.
3-Kada sve to uradite dobicete e-mail sa šifrom.
4-Pokreniti instalaciju – u rublici koja vam trazi kod upisite kod i birajte pasword koji će vam trebati za deinstalaciju programa (ako budete zeleli) kao i za log-in preko interneta (jer program radi preko interneta, sto je i glavna svrha).
5.Kada sve to uradite u program ce se sam snimiti u start meniu – odakle ga pokreniti čime če se otvoriti direktno prozor do do vašeg administratorskog panela.
6-Trazice vam sifru koju ste pre izabrali. Ulogujte se.

Naime za sta služi program ?

Sluzi za blokadu internet stranica koje ne zelite da vaše djeca ili pak vi posjecujete ili da vas kojim slucajem internet sam prebaci do njih u tom slucaju K9 Web protection – deluje i blokira stranicu tj. ne otvara pomenutu. Stranice koje želite da blokirate jednostavno unesete url stranicu. Birate SETUP a zatim imate meni sa aletkama.

Za blokadu neke od stranice birajteSETUP – WEB SITE EXCEPTIONS – a zatim ADD TO LIST (stranicu koju hocete da blokirate) prenesete url samo ili kucate pomenutu stranicu tipa :www.google.com… i tako redom redjate na listi . Birajte permanent za zauvek blokadu pomenute stranice ili na odredjeni priod…

Ovaj program sluzi isto tako kao HISTORY, ako je vaš mali dovoljno pametan i preko opcije na internetexploreru bira history, a zatim obriše sve stranice koje je posećivao 🙂 ovdje će te ga vi zeznuti i pokazati mu sta je sve gledao dok vi niste bili kod kuće, koji je crtać gledao ili da li je uopšte palio kompjuter 🙂 I U KOJE VREME ….

Isto tako mozete prilagoditi i zabraniti pristup stranicama koje su haram sadrzaja… birajte kategorije koje ćete zabraniti poput opcije “sex education” drougs, alcohol, audults …

Sselam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu