Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?! Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

#8855
AvatarAnonimno
Neaktivan

Posto se prvi javljas hodza, verovatno tebi ne stima bratstvo, a drugo sve to sto si napisao vazi i za tebe, nesto mi je tvoj stil pisanja jako poznat, reci nam iskreno da nisi nesto prije na starim postovima bio pod drugim nickom, tvoj stil me jako podseca na jednog u prijasnjim postovima.
Nisam nikoga optuzio, pazljivo citaj komentare, vec uputio kritiku salahudinu sa dokazom a to sto sebi ne svidza ili ne volis da budes sa bracom to je tvoje, ako ne vjerujes pogledaj stare komentare i nacices dokaz nemoj da pises na osnovu necega sto nema osnove ni dokaza.
Izneo sam dokaze o bratstvu pazljivo procitaj hadise o odnosimo medzu bracom i odslusaj predavanja ali pazljivo od shejha Idriza serijal predavanja “islamsko bratstvo” od Barcica (da ga Allah nagradi) “spajanje srca muslimana” i jos mnoga predavanja na tu temu, a ti mi iznesi suprotno dokaze ako mislis da nije musliman muslimanu brat daj mi dokaz?

Najnoviji članci

Foto citat: Zagovaranje neutralnosti u situaciji zločinac-žrtva

0
“Zagovaranje neutralnosti u situaciji zločinac-žrtva nije umjerenost; to je zulum sam po sebi!” (Bassam Zawadi)

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes