Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?! Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

#8855
Avatar
Anonimno

Posto se prvi javljas hodza, verovatno tebi ne stima bratstvo, a drugo sve to sto si napisao vazi i za tebe, nesto mi je tvoj stil pisanja jako poznat, reci nam iskreno da nisi nesto prije na starim postovima bio pod drugim nickom, tvoj stil me jako podseca na jednog u prijasnjim postovima.
Nisam nikoga optuzio, pazljivo citaj komentare, vec uputio kritiku salahudinu sa dokazom a to sto sebi ne svidza ili ne volis da budes sa bracom to je tvoje, ako ne vjerujes pogledaj stare komentare i nacices dokaz nemoj da pises na osnovu necega sto nema osnove ni dokaza.
Izneo sam dokaze o bratstvu pazljivo procitaj hadise o odnosimo medzu bracom i odslusaj predavanja ali pazljivo od shejha Idriza serijal predavanja “islamsko bratstvo” od Barcica (da ga Allah nagradi) “spajanje srca muslimana” i jos mnoga predavanja na tu temu, a ti mi iznesi suprotno dokaze ako mislis da nije musliman muslimanu brat daj mi dokaz?

Novo na sajtu

Muslimanka

Žena muslimanka uvažava učinjeno joj dobro i zahvaljuje na njemu

Jedna od moralnih osobina iskrene žene muslimanke jeste i to da je čestita, da poštuje učinjeno joj dobro i da zahvaljuje na njemu onoj...
islamske teme kader

Podjela sunneta i hadisa

islamska historija

Bitka na Hunejnu

ahmadija

Sekta kadijanija (ahmedija)