Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

#8794
AvatarAnonimno
Neaktivan

Jaseer 2012 post=3212 wrote: Nije potrebno ružno govoriti o ovom insanu

Hoces li nam rijeci zasto nije potrebno ruzno govoriti o ovom insanu, ahlakli Jaseere.
On ruzno govori o Allahovoj vjeri, izmisljajuci lazi na vjeru Allahovu, a ja trebam sad da pokazujem kako imam ahlak i kako cu rijeci kako je ovaj insan napravio gresku, i ne smijem nista vise da kazem da nenodem u tekfirovce. Da ne nastavljas da mi se suprostavljas da ti odmah kazem nisam do skoro znao za ovog covjeka da postoji, i kada sam saznao da postoji, saznao sam ga po negativnom po pozivanju u nacionalizam, i po izmisljanju lazi na cistu vjeru, pa mi je to dalo hrabrosti da pisem ono sto sam napisao.

A kad treba nesto protiv neoharidjije da se kaze, nije ti ovakav ahlak.
Znam da te bole neki komentari, al veruj mi da mene mnogo vise boli kad se izmisljaju lazi na din Allaha Uzvisenog, i kad cujem ovakav govor koji poziva u nacionalizam a ne u obozavanje samo Allaha koja nam je svima obaveza.

Ja se izivnjavam Jaseere ako nisam dovoljno ahlakli za tvoje shvatanje Islama, ali mene je moj Poslanik sallallahu alejhi we sellem naucio:Ko se poziva na pagansko porijeklo, nedvosmisleno mu recite neka ugrize svog oca za ud.” Ahmed (21236).
Toliko “ahlakli”.

Najnoviji članci

Kultura kletve i proklinjanja ashaba i majki vjernika kod šiija

0
Pustimo da sami šijitski autoriteti govore o svom ubjeđenju, ali bez tukje - pretvaranja! Pogledajte pogana ubjeđenja šiizma - idolopokloničke sekte koja se krije iza islama. Šije lažu i potom proklinju najveće svetinje islama.

Pratite nas na Facebooku

5,588LikesLikes