Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?! Reply To: Odg: Bošnjaštvo je šerijatska obaveza?!

#8794
Avatar
Anonimno

Jaseer 2012 post=3212 wrote: Nije potrebno ružno govoriti o ovom insanu

Hoces li nam rijeci zasto nije potrebno ruzno govoriti o ovom insanu, ahlakli Jaseere.
On ruzno govori o Allahovoj vjeri, izmisljajuci lazi na vjeru Allahovu, a ja trebam sad da pokazujem kako imam ahlak i kako cu rijeci kako je ovaj insan napravio gresku, i ne smijem nista vise da kazem da nenodem u tekfirovce. Da ne nastavljas da mi se suprostavljas da ti odmah kazem nisam do skoro znao za ovog covjeka da postoji, i kada sam saznao da postoji, saznao sam ga po negativnom po pozivanju u nacionalizam, i po izmisljanju lazi na cistu vjeru, pa mi je to dalo hrabrosti da pisem ono sto sam napisao.

A kad treba nesto protiv neoharidjije da se kaze, nije ti ovakav ahlak.
Znam da te bole neki komentari, al veruj mi da mene mnogo vise boli kad se izmisljaju lazi na din Allaha Uzvisenog, i kad cujem ovakav govor koji poziva u nacionalizam a ne u obozavanje samo Allaha koja nam je svima obaveza.

Ja se izivnjavam Jaseere ako nisam dovoljno ahlakli za tvoje shvatanje Islama, ali mene je moj Poslanik sallallahu alejhi we sellem naucio:Ko se poziva na pagansko porijeklo, nedvosmisleno mu recite neka ugrize svog oca za ud.” Ahmed (21236).
Toliko “ahlakli”.

Novo na sajtu

Muslimanka

Žena muslimanka uvažava učinjeno joj dobro i zahvaljuje na njemu

Jedna od moralnih osobina iskrene žene muslimanke jeste i to da je čestita, da poštuje učinjeno joj dobro i da zahvaljuje na njemu onoj...
islamske teme kader

Podjela sunneta i hadisa

islamska historija

Bitka na Hunejnu

ahmadija

Sekta kadijanija (ahmedija)