Reply To: Odg: Cerić: Muslimani u Siriji ubijaju jedni druge

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Cerić: Muslimani u Siriji ubijaju jedni druge Reply To: Odg: Cerić: Muslimani u Siriji ubijaju jedni druge

#12949
AvatarAnonimno
Neaktivan

RPG post=7775 wrote:

Dok svijet na Zapadu prati uspjehe svojih tenisera, muslimani u Siriji ubijaju jedni druge. A onda se pitamo zašto nam je takvo stanje.

Zaista žalosno, alevije, ljude koji vjeruju u božanstvenost Alije radijAllahu anhu, i vjeruju u panteizam (sjedinjavanje Allaha sa stvorenjima), smatrajući da je Alija, radijallahu anhu, posljednja osoba s kojom se sjedinio Allah, iste te alevije koji masakriraju muslimansku djecu u Siriji, siluju muslimanke, ruše džamije i narušavaju svetinje islama, iste te alevije Cerić naziva muslimanima!!??

Ovo je tako poražavajuće za jednog čovjeka koji bar formalno predstavlja ili treba da predstavlja muslimane. Ovo je tako poražavajuće za one bradate murdžije i ihvanije ( i ostale “ije”), koji sebe nazivaju selefijama, a koji zdušno brane Cerića u svakoj njegovoj užasnoj izjavi koja se suprotstavlja osnovnom konceptu islama.

http://www.putvjernika.com/Islam-i-dawa/damask-baza-dzihada-na-zemlji.html

To bi se lako resilo, ali tzv selefije puni murdzijskih shubhi (saffovci, n-umovci, minberovci…) cute na ovakve katastrofalne izjave, nece da zajednicki upozoravamo na ovakve opasne izjave i novotarije koje se cine (oni su kao pojasnili ko su aleviji i bas ih briga sad sto ceric smatra te monstrume muslimanima, njima je bitno da ne kvare odnose sa novotarima), postavlja se pitanje ko je onda po cericu kafir: ako su po njemu krscani i jevreji braca, ako su monstrumi alevije “muslimani”, ako su bosnje komunjare, islamofobi, ateisti “muslimani”; ako su sufije, dervisi i ostali obozovaoci kaburova i turbeta “muslimani” ko su onda po ovom tzv “reisu” kafiri, ili ce mozda po njegovim zabludjelim razmisljanjima svi u dzenet (kao sto krscanski pagani i dzehenemlije razmisljaju).
Protiv koga se onda poslanik s.a.w.s borio, protiv koga se onda hiljadama godina i dan danas vodi dzihad jeli cericu i murdzije, odgovorite?
Da Allah sacuva ovakvog dzehla i ovakvih bosnji koji neznaju osnove Islama.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes