Reply To: Odg: Cerić: Muslimani u Siriji ubijaju jedni druge

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Cerić: Muslimani u Siriji ubijaju jedni druge Reply To: Odg: Cerić: Muslimani u Siriji ubijaju jedni druge

#12917
AdminAdmin
Keymaster

Dok svijet na Zapadu prati uspjehe svojih tenisera, muslimani u Siriji ubijaju jedni druge. A onda se pitamo zašto nam je takvo stanje.

Zaista žalosno, alevije, ljude koji vjeruju u božanstvenost Alije radijAllahu anhu, i vjeruju u panteizam (sjedinjavanje Allaha sa stvorenjima), smatrajući da je Alija, radijallahu anhu, posljednja osoba s kojom se sjedinio Allah, iste te alevije koji masakriraju muslimansku djecu u Siriji, siluju muslimanke, ruše džamije i narušavaju svetinje islama, iste te alevije Cerić naziva muslimanima!!??

Ovo je tako poražavajuće za jednog čovjeka koji bar formalno predstavlja ili treba da predstavlja muslimane. Ovo je tako poražavajuće za one bradate murdžije i ihvanije ( i ostale “ije”), koji sebe nazivaju selefijama, a koji zdušno brane Cerića u svakoj njegovoj užasnoj izjavi koja se suprotstavlja osnovnom konceptu islama.

http://www.putvjernika.com/Islam-i-dawa/damask-baza-dzihada-na-zemlji.html

Najnoviji članci

Židovi muslimanskog ummeta

0
Židovi ummeta... “Rekao je Seid ibn Džubejr rahimehullah: Murdžije su židovi Kible." Neke od osobina koje murdžije dijele sa jevrejima o kojima je Allah rekao u...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes