Reply To: Odg: Čime se sve IDIOTI bave.

#13660
Avatar
Anonimno

Dragi brate Hajrullah, mislio sam danas da postavim ovu vijest, pa onda rekoh: Budalastine k'o budalastine. Cijela stranica Avaza na internetu gori od zlocina politicara, domacih kriminalaca, stranaca, svega, svega. A kao biber po pilavu stave da Nusret klanja ilegalne dzenaze. Kako sejh jednom rece: Ima l’ kraja budalastinama????

No, maloprije pricam sa jednim bratom o slijedecem.

Gledao sam na zalost jedan film koji se zove SAW (ili tako nekako). Glavni je lik neki umobolnik koji izmislja nacine da pati ljude prije njihove smrti. To je legalan film, moze se naci svugdje na internetu i u videotekama. Youtube je prepun ideja kako napraviti nesto sto ce puknuti, eksplodirati, filmovi za Oskara su prepuni ideja o mucenjima i ubijanjima koje mladi sve cestce primjenjuju u zivotu.
A najveci je problem sto Nusret Imamovic klanja nelegalnu dzenazu.

(Ne znam da li je dova zakonom kaznjiva, ali ja MOLIM UZVISENOG ALLAHA DA PRESELIM PRIJE SEJHA I DA MI ON KLANJA DZENAZU. Mislim da mi nece biti bitno je li legalna ili ne.)

Cijeli Zapad se podigao da spasi svoj sistem tjerajuci Bosance da se odreknu svoje vjere i da poducavanje svojoj vjeri prepuste njima, Zapadnjacima (i domacim izdajnicima). No kako ja vidim njima problem nece doci iz Bosne, niti iz arapskih zemalja. Njihov sistem ce unistiti sinovi onih koji su ga uspostavili. Ne mora biti, ali meni na to lici. Jer ljudi na Zapadu nisu optereceni tradicijom Islama, vec ga upoznaju onakvog kakav jeste, prihvate ga i primjene ga. A Bosanci neka nastave uciti vjeru iz Avaza, Slobodne Bosne i FTV-a.
“Mi smo hodzini-hodza je nas.”
Da nas Allah SWT sacuva raznih budalastina.

Novo na sajtu

sabr, sabur

Pronalaženje ravnoteže u vjeri

El-Hakim prenosi, sa autentičnim lancem prenosioca, da je resulullah, sallAllahu alejhi ve sellem, putovao sa svojim drugovima, kada je ptica zalepršala sa krilima iznad...