Reply To: Odg: Da li je dozvoljeno raditi kao policajac?

#6901
Anonimno
Neaktivan

Istina akhi ovo pitanje je stvarno “škakljivo”!!!
Tačno je da je BiH sekularna država koja ne sudi po Allahovom zakonu nego po izmišljenim ljudskim zakonima koji su batil tj.mi živimo u jednoj nevjerničkoj državi…to niko ne negira osim onaj koji i pored dva oka ne vidi i pored dva uha ne čuje i čije srce je nemarno prema ajetima Kur'ana Časnog i hadisima Poslanika alejhi salatu ve selam.
Ja sam prvi za to da se izbaci demokratija a uvede Šerijat u našoj zemlji i formiraju šerijatski sudovi koji će ljudima suditi po onome što je Uzvišeni Allah objavio…da se zabrani alkohol i duhan, ukinu kladionice i javne kuće, zatvore svi objekti gdje se toči alkohol i pušta muzika, da se donese zakon koji obavezuje svim muslimankama da nose hidžabe i da se formira moralna policija koja će pratiti primjenu Allahovih propisa na javnim mjestima, da se krene sa provođenjem šerijatskih kazni za sve one koji prekrše Allahov šerijat itd.

Habibi šta ti misliš ako bi se muslimani povukli iz svih državnih ustanova šta je alternativa? Jedno praktično pitanje koje zahtjeva praktičan odgovor….imaš li neko konkretnu ideju za rješenje ove naše delikatne situacije…