Reply To: Odg: Da li je Tesbih novotarija?

#6068
Anonimno
Neaktivan

Subhanallah kako Allah razotkriva stvari.
Allahu ekber Allahu ekber Allahu ekber

Sajt kojeg si spomenuo da posecujes drzi poznati spijun Suljo Bahtic. Inace za neupucene moram da napomenem njegovu biografiju.
Suljo Bahtic je radio za obavestajnu sluzbu Austrije dok je bio imam u mesdzid kod Hafiza Porce u Becu i to od maja do oktobra ili novembra 2006 godine. Normalno uz nadoknadu je radio, pa Allah naredio njegovom jeziku da sam sebe izda, i pravdao se kako je pare uzimao u ime Allaha da bi potrosio za potrbe vjere.
Isteran je iz mesdzida kao spijun, ali Suljo Bahtic nije ostao na tome, nego je nastavio da radi protiv Islama i muslimana na razne nacine, a jedan od tih nacina mu je i stranica iman islam u kojoj kalja cast mudzahida i ispravne uleme.

Ne bi me zacudilo da je licno Suljo Bahtic iza ovog nicka Muamer, ali i ako nije nisu daleko u razmisljanju.

Ja te podsecam na Allaha, podsecam te na smrt, na Sudnji dan, na polaganje racuna pred Allahom, razmisli dobro o svemu tome, jer nakon smrti dolazi vecnost, pa da li bi volio da budes stanovnik dzehennema vecno, razmisli o ovome dobro, zamoli Allaha za uputu, za oprost grijeha.
Pogledaj materijal koji ti nudi ova stranica i dobro razmisli o tim dokazima, dok ti ne bude kasno.

I ako se ti ne slazes snama, mi ti ne zelimo zlo, kao sto ne zelimo zlo ni jednom covjeku, a dokaz tome je sama ova stranica i rad brace na ovoj stranici kako bi ljude pozivali Allahu da se spase od nevjerstva i da se spase kazne na ahiretu.

Najbolje bi ti bilo da se ne javljas vise na ovaj forum, a ako te istina zanima dobro prostudiraj dokaze i zamoli Allaha da ti otvori srce da shvatis istinu.

Molim Allaha da sacuva muslimane od iskusenja koja ne mogu podnijeti, molim Allaha da sacuva muslimana od zla koje nose pokvarenjaci u sebi.