Reply To: Odg: Da li je Usama bin Laden haridzija??????

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu Da li je Usama bin Laden haridzija?????? Reply To: Odg: Da li je Usama bin Laden haridzija??????

#7832
AvatarAnonimno
Neaktivan

Esselamu alejkum we rahmetulahi we berekatuhu

Kako li je smeo to uraditi i protekfiriti prije učenjaka, jer je on svakako daija. Ne bi se začudio kada bi ga neki članovi napali zbog tekfira prije učenjaka, Allahu mustean.

Es Selamu alejkum,

De tako ti Allaha ne prebacuj vec postojecu temu na ovu! Sestra je pitala konkretno pitanje koje se tice slijedjenja uleme (o nekome/necemu) slijepo ili sa dokazima, i to joj treba pojasniti, i najkompetentniji neka to i urade, ne otvaraj poglavlje koje ne pripada ovdje, neprovociraj raspravu izmedju clanova na jednu te istu temu na vise razlicitih mjesta, pogotovo ne u ovoj rubrici ‘pitanja i odgovori’. Molim bracu da se ne osvrcu na komentar ‘obraduj strpljive’, ili moderatore da obrisu i njegov i moj. A moderatore Allahov_rob ili admin RPG da sto prije odgovore na postavljeno pitanje.

Allah nam dao svako dobro, Amin

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes