Reply To: Odg: Da li je Usama bin Laden haridzija??????

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu Da li je Usama bin Laden haridzija?????? Reply To: Odg: Da li je Usama bin Laden haridzija??????

#7833
AvatarAnonimno
Neaktivan

Selamualejkum. Danas sam pogledala ovaj snimak, i puno me zbunio, volela bih da mi neko objasni jer sam nova u svemu ovome.Na sajtu sam videla da se pozivate na Feuzana, ali sto je mene jako zbunilo je to sto se sa druge strane pozivate na Usamu bin Ladena, a ovde postoji kontradiktornost, jer Feuzan njega smatra haridzijom, pa kako obojica u istom košu???Allah vas nagradio, amin.

We alejkumu Selam ukhti,

Kao sestra sestri ti savjetujem da pitanja ovog tipa postavljas direktno daijama. Na forumu postoje kompetentna braca za odgovoriti ih, medjutim na forumu su i braca sa razlicitim misljenjima i stavovima po nekim pitanjima, pa ako te zanima odgovor koji ce zadovoljiti tvoju zelju za dokazima iz Kitaba i Sunneta ResulAllaha salAllahu alejhi we sellem, onda upitaj daije i one koji su najvise u kontaktu sa njima (administraciju).

Ako te zanimaju razlicita misljenja clanova (u sto sumnjam, bar se nadam da to nije slucaj) onda.. :/, ugodno listanje i citanje

Kratka ali vrlo znacajna napomena: Usama bin Laden rahimahullah nije blebetao po svom hiru niti je bio ulema za sebe niti se kao takav predstavljao, znanje je uzimao i shirio od uleme ehli sunneta wel dzemata, a po gorucim pitanjima vladara danasnjice zna se gdje je ta ulema i sta taguti sa njima cine, a dovoljan je Allah kao Svjedok, Pomagaci Zastitnik vjernicima.

Najnoviji članci

Vjerničko oružje u borbi protiv šejtana

0
Prvo: Oprez Šejtan je vješti prljavi neprijatelj koji se trudi da zavede Ademovo potomstvo. Onoliko koliko budemo poznavali ovog neprijatelja, njegove ciljeve, sredstva i puteve...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes