Reply To: Odg: Da li u Buhrijevom "Sahihu" ima hadisa koji su nevjerodostojni?

Nova naslovna forums ISLAM Sunnet i Hadis Da li u Buhrijevom "Sahihu" ima hadisa koji su nevjerodostojni? Reply To: Odg: Da li u Buhrijevom "Sahihu" ima hadisa koji su nevjerodostojni?

#8396
AvatarAnonimno
Neaktivan

Jaseer 2012 post=2782 wrote: Hajr akhi da te Allah nagradi za tvoj trud djeluješ mi kao razuman i obrazovan insan ali udaljili smo se od glavne teme tj. gibeta iznova se vratili na ono “ko je u pravu-ko je u krivu”.

Amin na dovi, we ijjake!
Ali, Jasire, ti si dosad napisao nekoliko postova koji su bili daleko od teme, ali kada se spomenu pojedine “veličine”, odjednom mijenjaš temu! Interesantno….

Naravno, mene bole sva ova razilaženja među muslimanima i daijama, ali kada već postoje razilaženja i različiti stavovi, onda musliman treba ispitati različite stavove pa potom zauzeti ispravan stav moleći Allaha stalno za uputu. A ne odbijati ono što želiš a prihvatati ono što želiš.

TREBA IMATI HRABROSTI SUOČITI SE SA ISTINOM! NEKAD JE TO BOLNO, ALI BOLJE DA BOLI NA DUNJALUKU NEGO NA AHIRETU!

A ja molim Allaha da uputi i ujedini sve daije na istini i da prestanu ova bolna razilaženja!

Najnoviji članci

Ruske i režimske snage počinile novi masakr u Idlibu: među metama...

0
Kako jačaju turski zahtjevi za okončanjem rusko-šijitske agresije na Idlib, tako jača i odgovor Rusije i Irana - novim masakrima muslimanskih civila! Također, ruski i...

Pratite nas na Facebooku

5,568LikesLikes