Reply To: Odg: Danas u sarajevu-zanimljivo.

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Danas u sarajevu-zanimljivo. Reply To: Odg: Danas u sarajevu-zanimljivo.

#11284
AvatarAbdullah Hodžić
Participant

Kod mene je situacija,kada se tice odijevanja,slijedeca:prije otprilike 5 ili 6 godina,oblacila se gotovo normalno,a bilo nas je mnogo takvih.Zatim je doslo do nekih razmimoilazenja pa su vecina njih to zamijenili sa ”tradicionalnom nosnjom”.Ostao sam jos jedino ja u okolini koji svakodnevno oblacim galabiju,tako da sam poceo da dobivam kritike od onih koji su su je oblacili prije mene.Oni kazu da su sada sazorili i da sam ja jos u kasnjenju sa vremenom,inace tvrde da su svi politicari,vodje stranaka,a i oni koji rade veliki sirk jos uvijek u islamu.Izmijesali su se po pitanju akide sa onima koje su tekfirili prije 10 godina,te su sada kako oni kazu BRACA,iako se stanje od njih nije popravilo.Smatram odgovornima za takav iskorak ove daije koji su se polakomili za dunjalukom.A Allah je Jedini koji ima pravo konacnog suda,pa molim Allaha da uputi one koji su za uputu,i da vrati one koji su prevareni od strane istih daija na pravi put…Amin!!!

Najnoviji članci

Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne...

0
"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu." (Kur'an, 2:120) Ovo je stvarni problem. Njima (jevrejima i krščanima, op.rec.)...
kraljevska ulema

Židovi muslimanskog ummeta

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes