Reply To: Odg: DAVID ICKE: ''Bin Laden nije ubijen, Izraelci sabotirali reaktor''!

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti DAVID ICKE: ''Bin Laden nije ubijen, Izraelci sabotirali reaktor''! Reply To: Odg: DAVID ICKE: ''Bin Laden nije ubijen, Izraelci sabotirali reaktor''!

#7728
AvatarAnonimno
Neaktivan

Mus_ab post=1950 wrote: neznam što postavljaš ove laži na forum… vjerovat jednom davidu, pored toliko muslimanskih govornika… subhanAllah vjerovat da je sejh bin laden rahimehullah americki potrcko je jedan veliki dzehl…

Pogledaj oba videa, ovaj čovjek je veliki neprijatelj Američke i cionističke dominacije svijetom, i čovjek se bori protiv SAD propagande 22 godine, piše, predaje, poučava..
I nije jedini koji tvrdi da bin Laden nije ubijen, evo video u kojem Hamid Gul, penzionisani general pakistanske vojne obavještajne službe tvrdi da je bin Laden umro davno prije.
Bin Laden nije nikakva svetinja, ljudi ”raspravljaju” o učenjacima poput šejhova Kardavija i bin Baza, koji su daleeeko poštovanije ličnosti za muslimane, a o bin Ladenu se ne smije ni raspravljat.

Pitanje direktno tebi:”Dal’ je bin Ladenovo premještanje u Pakistan bježanje sa bojnog polja”, predpostavimo li da je stvarno ubijen u vili u Pakistanu nakon što je ”navabio” Amerikance na nezavisnu i suverenu državu Avganistan?
MH8WUHjo1ms;feature=share

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes