Reply To: Odg: DAVID ICKE: ''Bin Laden nije ubijen, Izraelci sabotirali reaktor''!

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti DAVID ICKE: ''Bin Laden nije ubijen, Izraelci sabotirali reaktor''! Reply To: Odg: DAVID ICKE: ''Bin Laden nije ubijen, Izraelci sabotirali reaktor''!

#7737
AvatarAnonimno
Neaktivan

Parasto@ Sellam onima koji slijede uputu, a zatim pitanje tebi ? Posto vidim da drsko, oholo i podmuklo govoris o seihu Osami rahimehullah , postavljam sad ja tebi pitanje. Jeli to samo njegova obaveza i duznost bila da istrci na Allahovom putu kako bi stitio Islam i muslimane svojim zivotom i imetkom ? Gdje si ti ? Jesil i ti istrcao il si u udobnoj fotelji pijes caj i blebeces ? Boj se Allaha kako to podmuklo govoris o covjeku koji je vise hiljada puta bolji od tebe. Ti da si bogobojazan i iskren prije bi umro nego govorio o seihu na nacin na koji govoris. Optuzujez ga da je kriv za Agresiju na Afganistan i cak da je i pobjegao s bojnog polja. Molim Allaha twt ako to radis greskom da ti oprosti nakom sto se pokajes i uvidis opasnost svog govora. U suprotnom Molim Allaha swt da te ponizi i unisti i zapecati tvoj otrovni jezik, amin.

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes