Reply To: Odg: Djeca u Dzihadu

Nova naslovna forums ISLAM Džihad Djeca u Dzihadu Reply To: Odg: Djeca u Dzihadu

#11355
AdminAdmin
Keymaster

saur post=6098 wrote: RPG nevjerojatno pa gdje procita u mom postu da se recimo bojim dzihada ili pricati o njemu ili da ima poseban islam za ovo nase podrucje da Allah sacuva… Allahati brate navedi mi to… ili si krivo shvatio ili namjerno okreces rijeci, htio sam reci da da djecu treba educirati i osposobiti za dzihad prije onoga jurisssss ili krivo mislim?…i ovo sve sto navede da pise u kur`anu i nevjernicima i ostalo sto si napisao ispod odakle to poveza sa mojim postom, to niti su moje rijeci niti moje razmisljanje ili da sam recimo ogorcen na nekoga ovdje pa ovo je forum internet raspravlja se komunicira nema potrebe za ogorcenjem brate RPG!

Moj post, brate, odnosi se na one koji se s pravom nađu u njemu, i njime nisam ciljao dati odgovor isključivo tebi. Također, sve u postu nisam namijenio kao odgovor tebi, što se iz posta da zaključiti.

S druge strane, ti si izrekao niz izjava iz kojih se nedvosmisleno da zaključiti ono što sam ja a i drugi članovi foruma zaključili. Ako želiš da te u buduće ne shvatam pogrešno (a i drugi članovi foruma) moraš biti precizniji (i pažljiviji) u iznošenju svojih stavova.

Na kraju, tražim halala ako sam te čime uvrijedio.

Najnoviji članci

Zadnje riječi Omara Muhtara

0
Omar Muhtar je predvodio džihad protiv italijanskih kolonizatora od 1920-1930. godine. Imao je 70 godina kada je teško ranjen i zarobljen od strane kolonizatora. Dijalog...
Odgoj djece

Kako odgojiti pokornu djecu?

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes