Reply To: Odg: Fema.

#12367
AvatarAnonimno
Neaktivan

Ovo je jedna od aktuelnih podvala Allahovih neprijetelja koju pratim već neko vrijeme.
Autor ove podvale je današnja glava kufra i Al-Kaidin najveći neprijatelj tj Amerika.
Pa se nameće logično pitanje,zar je čudno da Al-Kaidin najveći neprijatelj laže o Al-Kaidi?
Naravno da nije,naprotiv to je sasvim logično!
Zbog čega se danas masovno širi ovakva dezinformacija?
Odgovor na ovakvo pitanje je opet lagan i logičan.
Nakon što su američki vojni analitičari priznali da gube ideološki rat protiv Al-Kaide i svijetski naširoko uprljalii svoj obraz,nakon što je većina imalo normalnih ljudi shvatila da je najveći terorist upravo Amerika i nakon što je počelo da se ostvaruje ono što je šejh Usama rekao (poraz Amerike u par koraka) Amerika (CIA) je izvukla adut iz rukava.
Zato što je na kartu “terorizma” izgubila u tom ideološkom ratu,pojavio se taj adut.
Koji je to adut u ideološkoj borbi?Pa pripisati Al-Kaidu sebi.Jednostavno.
Amere danas mrze svi,i kafiri i muslimani.To znači da će biti prezirani i njezini saveznici.
Ako uspiju uvjerit prije svih musliimane,da je Al-Kaida od njih(amerike) to će biti velika pobjeda za njih.
Zamislite,koliko bi to umanjilo podršku Al-Kaidi u ljudstvu,oružju,financijama ,koja je prijeko potreba mudžahidima.
Što je zapravo cilj CIA-e.
Pa Al-Kaida,je danas najveći,najorganizovaniji,najiskusniji,multinacionalni,multietnički, islamski džihadski pokret koji masovno pridobija islamski svijet.Mislite li da to kufr nijemo prati?
Al-Kaida se uspješno već više od 10 godina bori protivi njih,a razlika u broju ljudstva i resursima,se nemože usporediti.
Mislite li da je njima drago zbog toga,i da se ne brinu šta bi moglo da bude ako islamski narod shvati da se Al-Kaida bori za muslimane?
Ovakva medijska podvala je logičan i prirodan slijed događaja,jer kada ummet to shvati i pruži svu podršku Al-Kaidi,tada kraj dolazi ovim imerijalističkim zulumćarima.
Ovakvi očajnički potezi su prvi znaci poraza koji kuca na vrata americi.
Ovim oholim silnicima,nikada nije palo na pamet prije 7-8 godina za ovakvu podvalu kada su arogantno ušli muslimanske zemlje,kada su bili ubjeđeni u pobjedu.
Danas kada se neslužbeno smatra da je amerika izgubila 50 hiljada vojnika u Iraku i Afganistanu,kada je potvrđeno,čak 35 hiljada amerčkih vojnika izvršilo samoubistvo,a 350 hiljada obolilo od PTSP-a,ovakve podvale,braćo moja su sasvim logične i nužne za utopljenika koji se davi.

Primjetit ćete da ovakve podvale uglavnom dolaze od onih koji “ne rade za američku vladu” poput Alexa Jonesa,običnog CIA agenta koji u kaubojskom,senzacionalističnom,američkom stilu govori “istinu” koju američka vlada “ne želi” da se čuje?Hehe
Koja naivčina moraš da budeš da povjeruješ takvima poput njega,koji se slobodno kreću po Americi.

Kada Amerika tj CIA ne želi da neko priča,on završi izrešetan poput Malcom x,ili Envera Avlakija kojeg je ubila bespilotna Jemenu.
On nikako,nema svoj studio iz kojeg gleda u zgradu Pentagona.Jel shvatate?

Nije mi čudno što bošnjama moram objašnjavat ovu podvalu,jer nisu upućeni u islamske ciljeve.Ali braća koja znaju šta je prioritet islama,i da taj prioritet uz Talibane jedino Al-Kaida postiže,čudno mi je kako braća mogu da sumnjaju?

Al-Kaida je potpomognuta skupina,koja će dočekati Mehdija i Isaa alejhi selam.Prisutnost Allahove pomoći sa njima se da primjetiti,ali ako vas uspiju uvjerit da su oni CIA agenti,a na nebu lete hiljade dronova koji traže i ubijaju Al-Kaidine komandante,a stotine mudžahida redovno napadaju CIA sjedišta u Afganu,Jemenu,Iraku onda ćete sami biti krivi ako na kraju za Mehdiju budete vjerovali da je špijun.

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes