Reply To: Odg: Fema.

#12641
AvatarAnonimno
Neaktivan

Draga moja braco Allah azewedzel nam se subhanehuweteala nam se smilovao svima pa jel trebam nacrtati da TEMA NIJE LAZ KAFIRA I TAGUTOVI VOJNIKA NEGO KONCENTRACIONI LOGORI PO ČEMERICI KOJI SU NAPRAVLJENI I KOJI SE DALJE PRAVE A U KOJE MOGU STATI MILIONI LJUDI,TEMA SU MILIONI MRTVACKI SANDUGA I MOJE PITANJE JE SHTA MISLITE ZA KOGA SE SPREMAJU.
Statistika kaze(akojoj je vjerovati) da u čemerici zivi oko 28.000.000 svih onih koji se deklarishu kao muslimani a isto tako je povecan trend konvertiranja(odnosno povratka) u Islam-el-hamdullillahi.
El-Melhami odnosno male bitke su davno pocele,crne zastave iz horosana su tu,vidimo mashAllah da sve vishe i vishe bajraka Islama se vije shirom svijeta,sham se deshava i sve ide brze i brze.
Kafirski predsjednik dzordz a to sam gledao na dojcevele tv a ima i klip kojeg sam negdje postavljao otvoreno govori o krstashkom pohodu,
black water sa bratskim pasjim sinovima iz mosada,kgb itd. otvoreno lobiraju dase i na nivou svijeta proglasi krstashki pohod na Islam i unishtenje Islama i muslimana,americki oficir i to visoki otvoreno je trazio dase na Mekku i Medinu bace atomske bombe kao na Hiroshimu i Nagasaki.
kafiri vishe znaju o el-melhami od prosjecnoga muslimana i uzurbano se pripremaju na svim poljima a jedno je i ovo shto organizuje im FEMA kod kuce.
Napomenuosam dasu u vremenu drugoga svijetskoga rata kada je Japan unisho u sukob sa čemerikom,svaki gradzanin japanskoga porijekla je pocetak i kraj rata prozivio u konc.logorima u čemerici i 100% a opet Allahu ealemu ovi logori po čemerici nisu nizakoga drugoga osim muslimane čemerike,sanduci nisu nizakoga drugoga osim za muslimane čemerike jel logika nalaze dase “neprijatelj” protiv koga se borish ne ostavlja kod tvoje kuce sa tvojom porodicom i u ovoj prici je poenta a i moja strahovanja a ne u lazima tagutovih lanetullahi vojnika i poslushnika.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes