Reply To: Odg: i opet se terorisu Allahovi robovi

#12607
AvatarAnonimno
Neaktivan

carskaVojska post=7437 wrote:

Ova prokleta drzava stvarno trazi belaja.

Upravo ovakve fraze, koje se napisu za nekoliko sekundi, i koje pisac napise u trenutku bijesa i ljutnje su dovele do ovoga do cega su dovele. Nije li ti palo na pamet da ce oni pitati sad Bilala: A ko je onaj lik sto govori da drzava trazi belaja? Sta je on mislio pod belajem? Da li ih ti podstices na takve rijeci i na takva djela?

Razumijem ja ljutnju i bijes, ali probaj razumjeti i ti da tvoje rijeci izlete za cas, ali da zbog njih trpe drugi ljudi. TEbi je to nista. Hajmo praviti belaja… Bilalu je to mozda jedna cijela noc u mobingu i objasnjavanju… Postoje mjesta i situacije kada je pametnije ocutat, pogotovo ako zaista zelis nesto napraviti po tom pitanju. Ovako, samo Bilalu otezavas, iako, vjerujem, nije ti to nijet.

Razmisli!

Pored silnih prijetnji i upornosti ka razbijanju drzave od ovih koje sam naveo, neprijatelji islama opet terorisu one koji smetaju americi i evropi.
Sheyh je priveden i prije ovoga sto sam napisao. Po tvojoj jadnoj logici Amebo jedna nisi trebao davati naglaska ovome sto sam ja napisao. (jer sad definitivno moze naskoditi shejhu)
Umjesto da si sutio ti si se ko jadno jadni nasao izvinjavat. Jedan od razloga zasto se ovo desava muslimana su imbecili ko ti.
Imas li ista slucajno da kazes na racun ove nepravde gdje bi osudio ovaj cin kafira???
Oni ovo namjerno rade ispipavajuci gdje nam je granica gledajuci kako cemo reagovat. I wallahi svaki sljedeci primjer ce biti gori od onog proslog. Mi nikad bez obzira sta pisali ili nepisali necemo odgovarat onima koji sprovode ovakav terorizam nad muslimanima.
Wallahi kod mene imaju vise postovanja cetnici i ustase od takvih kao sto si ti, jer oni stoje iza svojih vjerovanja, ubjedjenja i ciljeva.
Na kraju krajeva znaj i cinjenica je da su nas neprijatelji islama u proslosti privodili, mucili i ubijali a i dan dans to rade na pravdi boga bez obzira sta mi pisali ili ne pisali, a najvise radi takvih kao sto si ti. Sramoto jedna.

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes