Reply To: Odg: I opet se terorisu Allahovi robovi (uhapšen Bilal Bosnić)

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti I opet se terorisu Allahovi robovi (uhapšen Bilal Bosnić) Reply To: Odg: I opet se terorisu Allahovi robovi (uhapšen Bilal Bosnić)

#12717
AvatarAnonimno
Neaktivan

@RPG (mudri)
Esselamu alejkum we rahmetullah we berekatu. Sta je moj ahi, sta si se prepao???? Jesi jesi prepao si se.
Ova stranica je bila napadana kako medijski isto tako i hakerski od strane neprijatelja Islama i prije mene a bit ce i posle mene.
Muslimani ove drzave su bili terorisani i prije moje a biti ce i posle moje izjave. Ovo sto je bilo do sad sa njihove strane nije jos nista.
Npr. sto se tice shejha i ostale brace tek cemo sad vidjeti sta ce biti sa njima jer im dok ovo pisem kafiri vec pripremaju optuznicu sa kojom ce im napraviti jos vise belaja.
Sa kafirske strane gledista, moja izjava nije nista veca prijetnja za bezbjednost drzave od sveukupnog koncepta ove stranice.
Hajka na muslimane je malter ne u punom jeku. Jedan od razloga je sto mi mudrujemo. Ali mudrujemo samo zato sto se jos nije desilo to da nekome od nas licno uhapse ili odvedu nekoga kao babu ili brata gdje cemu dati dobar degenek samo zato sto slusa jedne od nasih sejhova ili posjecuje ovu stranicu. Mislim kad bi se reagovalo samo stim povodom, da bi to bio pravo munaficki od nas. Zar ne reba da nas boli kad to rade bilo kome od muslimana a pogotovo nekom od shejhova kojih mi imamo toliko da ih na prste mozes izbrojati?
Sto se tice moje izjave: “ova prokleta drzava stvarno trazi belaja”, vidim da se neki trude da je prokomentarisu kao dvosmislenu. Iz neke mudrolije ko eto kako bi mi imali jos jedan bezbjedan dan na mehkom i u toplom.
Nije tako. Pod tom izjavom sam mislio da stalnim provociranjem i terorisanjem muslimanskih porodica oni ispipavaju nase reakcije do te mjere gdje ce nekome od muslimana puknuti film. Naravno sto ce oni jedva docekati kako bi rekli “evo terorista”.
Jos jednom. Oni traze belaja. I svjesni su toga. I smisljeno to rade. I dragi brate RPG, ma kolko ti bio “mudar” oni ce to postici, bilo ne bilo ove stranice. Bilo ne bilo komentara kao sto je moj.

Cetnicke novine koje su objavile text o shejhu i gdje su spomenule ovu stranicu, u komentarima se da vidjeti da je dosta pojedinaca jasnija i ogorcenija po pitanju hapsenja i nepravde.
Sa druge strane strasno sam razocar u tebe. Nisi siguran u sebe i u svoje stavove jos od kad je bila tema “zukorlic” pa ti nije bilo jasno jeli mushrik ili nije sve dok ovaj otvoreno nije priznao da podrzaje pedere. Za svoju nesigurnost vadis se terminologijom kao sto je “mudrost”.

Ovo je moj zadnji post. Stim jos jedna manje “usijana glava” za tebe da mozes mirno spavati i voditi ovu stranicu.
Molim Allaha pomogne i ucvrsti vjernike i da nas sve zastiti od spletka kafirskih.

Esselamu alejkum we rahmetullah we berekatuhu.

Najnoviji članci

Kako odgojiti pokornu djecu?

0
Pitanje: Disciplinovanje i odgoj moje djece mi teško ide, veoma često me srdžba obuzme i istučem ih. Možete li mi dati odgovarajući savjet, inšaAllah? Odgovor:...

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes