Reply To: Odg: Islam ili kršćanstvo – obavezno pogledati!!!

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Islam ili kršćanstvo – obavezno pogledati!!! Reply To: Odg: Islam ili kršćanstvo – obavezno pogledati!!!

#7904
AvatarAnonimno
Neaktivan

SubhanAllah, gledao sam ovo ranije, ovo su baš neki teški idioti i baš se tako moram izraziti. Ovi možda objašnjavaju kršćanstvo prosječno inteligentnom amerikancu, a njih su toliko zaglupili da je to za ibreta.

Inače ima kod kršćana ljudi koji su puno jači u debatama, znači mogu baš mnogo da filozofiraju oko pojma trojstva. Takvima se najbolje suprotstavljaju muslimani koji pozivaju čistoj akidi, znači bez primjesa filozofije, znači ehli sunnet wel džemat.

Inače svakom razumnom će biti dovoljno da zna da je službeni stav Vatikana da “trojstvo nije logično, ali nije ni nelogično, nego je iznad logike”. Znači sami kažu da te pozivaju da vjeruješ u nešto a ni sami ne znaju u šta.

Hvala Allahu na uputi.

Najnoviji članci

Vjerničko oružje u borbi protiv šejtana

0
Prvo: Oprez Šejtan je vješti prljavi neprijatelj koji se trudi da zavede Ademovo potomstvo. Onoliko koliko budemo poznavali ovog neprijatelja, njegove ciljeve, sredstva i puteve...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes